Πλαστική βάση καλουπιού DXM Dme Mold Base Standard

1
MOQ
Quotation according to the drawings and processing requirements you provided
τιμή
Πλαστική βάση καλουπιού DXM Dme Mold Base Standard
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Μέγεθος: 15*15cm-40*50cm
Συσκευασία: Ξύλινο κουτί χωρίς υποκαπνισμό
Μορφή: Πρότυπα
Επεξεργασία επιφάνειας: Άλεση ακρίβειας, λείανση ακρίβειας
Υπηρεσία: Δωρεάν αναθεώρηση σχεδίου. Σας ενημερώνουμε με ακρίβεια για τον χρόνο παράδοσης. Προσφορά Προσφοράς,
Επεξεργασία: CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)
Λογότυπο: DXM
Εφαρμογή: Καθημερινές ανάγκες, παιχνίδια, καλλυντικά, ηλεκτρικές συσκευές, ιατρικός εξοπλισμός, κ.λπ.
Παράδοση: Κανονικός χρόνος παραγωγής 1-2 ημέρες
Υλικό: 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53
Πρότυπα: 1. Το ακόνισμα του αληθινού στρογγυλού μανικιού οδηγών μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει τον αριθμό α
Προσαρμοσμένη διαδικασία: Όλη η διαδικασία CNC μπορεί να γίνει σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
Quatation: Η προσφορά της DXM περιλαμβάνει Φόρο Προστιθέμενης Αξίας 13%. Η προσφορά προϊόντος δεν περιλαμβάνει
Υψηλό φως:

βάση φορμών 50*70cm πλαστική

,

βάση φορμών 15*15cm πλαστική

,

Βάση φορμών DXM DME

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα
Μάρκα: DXM
Πιστοποίηση: ISO9001:2015
Αριθμό μοντέλου: Τυποποιημένη απλουστευμένη βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού τύπων λεπτή
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στ
Χρόνος παράδοσης: Μεταβλητή προσαρμοσμένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-80*130cm κανονικός χρόνος παραγωγής 5-12 ημέρες.
Όροι πληρωμής: Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική σειρά των μεθόδων πληρωμής. Παρακαλώ εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προ
Δυνατότητα προσφοράς: 290000Σετ/Έτος
Περιγραφή προϊόντων

DXM 15*15cm-50*70cm Πλαστική βάση καλουπιού για βιομηχανική κατασκευή

Περιγραφή προϊόντος:

Το Plastic Mold Base είναι ένα προϊόν τυπικού σχήματος το οποίο είναι κατασκευασμένο από υλικό χάλυβα 50c με ASTM 1050, JIS S50c και DIN CK53.Επεξεργάζεται με προηγμένο εξοπλισμό κατεργασίας CNC, συμπεριλαμβανομένων των Mazak, Okuma, Mori Seiki και Makino, κ.λπ. για να διασφαλιστεί η ακρίβεια κάθε εξαρτήματος.Περιέχει πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά που μπορούν να αυξήσουν αποτελεσματικά τον αριθμό των καλουπιών ανοίγματος και κλεισίματος κατά 20%, αποτρέπουν το τράβηγμα του στύλου οδηγού και βελτιώνουν τη διάρκεια ζωής του καλουπιού.Η σκληρότητα του υλικού 50c είναι HB160-180, η οποία είναι υψηλότερη από τον συνηθισμένο χάλυβα με σκληρότητα 140-170 και προσφέρει καλύτερο ρυθμό παραμόρφωσης, φινίρισμα και αντοχή στη σκουριά.

Επιπλέον, ολόκληρο το σετ δοντιών βιδών επεξεργάζεται με διαδικασία δοντιών εξώθησης CNC, η οποία είναι ομαλή και εύκολη στην αποσυναρμολόγηση και τη συναρμολόγηση.Η κεφαλή της βίδας επεξεργάζεται με βύθιση CNC και η τετράγωνη σιδερένια οπή βίδας επεξεργάζεται επίσης με CNC, με καλή κατακόρυφη θέση και καλύτερη απόδοση κλειδώματος.Η ανοχή πάχους πλάκας είναι +0-0,1 mm και πολλά προ-προσαρμόσιμα εξαρτήματα προετοιμάζονται επίσης για να συντομεύσουν τον χρόνο παραγωγής καλουπιού.Επιπλέον, τα εισαγόμενα εργαλεία κοπής (Swiss Sandvik και Japanese BIG) χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της ευθύτητας και της ακρίβειας των οπών και των πλαισίων καθώς και για την ακρίβεια και το φινίρισμα ολόκληρης της επεξεργασίας της βάσης του καλουπιού.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Όνομα προϊόντος: Πλαστική βάση καλουπιού
 • Υλικό: 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53
 • Επεξεργασία: Μηχανική CNC (Mazak / Okuma / Mori Seiki / Makino, κ.λπ.)
 • Διαστάσεις: 15*15cm-50*70cm
 • Χρώμα: Ατσάλι
 • Πρότυπο:
  • Το Honing True Round Guide Sleeve μπορεί να αυξήσει αποτελεσματικά τον αριθμό των καλουπιών ανοίγματος και κλεισίματος κατά 20%, αποτρέψτε το τράβηγμα του οδηγού και βελτιώστε τη διάρκεια ζωής του καλουπιού.
  • Προσαρμοσμένο υλικό 50c, Σκληρότητα HB=160-180.Υψηλότερη σκληρότητα, χαμηλότερος ρυθμός παραμόρφωσης, καλύτερο φινίρισμα και καλύτερη αντίσταση στη σκουριά από τον συνηθισμένο χάλυβα (σκληρότητα 140-170).
  • Ολόκληρο το σετ βιδωτών δοντιών χρησιμοποιεί διαδικασία CNC εξώθησης δοντιών, λεία δόντια βιδών, εύκολο στην αποσυναρμολόγηση και τη συναρμολόγηση.
  • Η κεφαλή της βίδας επεξεργάζεται με βύθιση CNC, το κάτω μέρος της τρύπας είναι επίπεδο και η απόδοση ασφάλισης είναι καλύτερη.
  • Η τετράγωνη σιδερένια τρύπα βίδας επεξεργάζεται με CNC, με καλή κατακόρυφη θέση.
  • Η ανοχή πάχους πλάκας είναι +0-0,1 mm.Προετοιμάστε προ-προσαρμόσιμα εξαρτήματα για να συντομεύσετε τον χρόνο παραγωγής καλουπιών.
  • Εισαγόμενος εξοπλισμός: MAZAK, OKUMA, MORI SEIKI, MAKINO, με ακριβή επαναλαμβανόμενη τοποθέτηση και ακρίβεια οπής και ανοχής πλαισίου 0,01 mm και καλό φινίρισμα.
  • Χρησιμοποιώντας εισαγόμενα εργαλεία κοπής υψηλής τεχνολογίας (Swiss Sandvik και Japanese BIG) για τη βελτίωση της ευθύτητας και της ακρίβειας των οπών και των πλαισίων και της ακρίβειας και του φινιρίσματος ολόκληρης της επεξεργασίας της βάσης καλουπιού.
 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετροι Λεπτομέριες
Σχήμα Πρότυπο
Λογότυπο DXM
Μέγεθος 15*15cm-50*70cm
Υλικό 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53
Συσκευασία Ξύλινο κουτί χωρίς υποκαπνισμό
Χρώμα Ατσάλι
Πρότυπο 1. Το Honing True Round Guide Sleeve μπορεί να αυξήσει αποτελεσματικά τον αριθμό των καλουπιών ανοίγματος και κλεισίματος κατά 20%, αποτρέψτε το τράβηγμα του οδηγού και βελτιώστε τη διάρκεια ζωής του καλουπιού.
2.Προσαρμοσμένο υλικό 50c, Σκληρότητα HB=160-180.Υψηλότερη σκληρότητα, χαμηλότερος ρυθμός παραμόρφωσης, καλύτερο φινίρισμα και καλύτερη αντίσταση στη σκουριά από τον συνηθισμένο χάλυβα (σκληρότητα 140-170).
3. Ολόκληρο το σετ δοντιών βιδών χρησιμοποιεί τη διαδικασία εξώθησης δοντιών CNC, λεία δόντια βιδών, εύκολο στην αποσυναρμολόγηση και τη συναρμολόγηση.
4.Η κεφαλή της βίδας επεξεργάζεται με βύθιση CNC, το κάτω μέρος της τρύπας είναι επίπεδο και η απόδοση κλειδώματος είναι καλύτερη.
5.Η τετράγωνη σιδερένια τρύπα βίδας επεξεργάζεται με CNC, με καλή κατακόρυφη ικανότητα.
6.Η ανοχή πάχους πλάκας είναι +0-0,1mm.Προετοιμάστε προ-προσαρμόσιμα εξαρτήματα για να συντομεύσετε τον χρόνο παραγωγής καλουπιών.
7.Εισαγόμενος εξοπλισμός: MAZAK, OKUMA, MORI SEIKI, MAKINO, με ακριβή επαναλαμβανόμενη τοποθέτηση και ακρίβεια οπής και ανοχής πλαισίου 0,01 mm και καλό φινίρισμα.
8.Χρήση εισαγόμενων εργαλείων κοπής υψηλής τεχνολογίας (Swiss Sandvik και Japanese BIG) για τη βελτίωση της ευθύτητας και της ακρίβειας των οπών και των πλαισίων και της ακρίβειας και του φινιρίσματος ολόκληρης της επεξεργασίας της βάσης καλουπιού.
Επιφανειακή επεξεργασία Φρέζα ακριβείας, λείανση ακριβείας
Επεξεργασία Μηχανική CNC (Mazak / Okuma / Mori Seiki / Makino, κ.λπ.)
Υπηρεσία Δωρεάν αναθεώρηση σχεδίου.Σας ενημερώνουμε με ακρίβεια για τον χρόνο παράδοσης.Προσφορά Προσφοράς, Καταχώριση όλων των Αντικειμένων Επεξεργασίας και Αναλυτικών Κόστων.24ωρη Επαγγελματική ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση.Λύστε προβλήματα στην πρώτη φορά και στη συνέχεια εφαρμόστε ευθύνες χωρίς να χάνετε χρόνο στον καθορισμό των ευθυνών.Έρευνα μετά την πώληση για την κατανόηση της χρήσης.
 

Εφαρμογές:

Το Plastic Mold Base είναι μια τυπική απλοποιημένη βάση καλουπιού συστήματος με λεπτό στόμιο νερού που κατασκευάζεται από την DXM, μια πολύ γνωστή εταιρεία που βρίσκεται στο Guangdong της Κίνας.Είναι πιστοποιημένο κατά ISO9001:2015, και κάθε παραγγελία ξεκινά με ελάχιστη ποσότητα 1. Η τιμή καθορίζεται από τα σχέδια και τις απαιτήσεις επεξεργασίας που παρέχονται.Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται σε ξύλινα κιβώτια χωρίς υποκαπνισμό και μεταφέρονται με θαλάσσια εμπορευματοκιβώτια στα καθορισμένα λιμάνια.Οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται από 15*15cm-80*130cm για μη τυποποιημένη προσαρμοσμένη βάση καλουπιού, 5-12 ημέρες για κανονική παραγωγή.εύρος 15*15cm-35*45cm για τυπική βάση καλουπιού, 1 ημέρα για κανονική παραγωγή.εύρος 15*20cm-40*50cm για τυπική τροποποιημένη βάση καλουπιού, 1-2 ημέρες για κανονική παραγωγή.Η DXM προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μεθόδων πληρωμής και μπορεί να παρέχει τιμολόγια ΦΠΑ για όλες τις παραγγελίες.Η ετήσια δυνατότητα προμήθειας είναι 500 σετ.Οι επιφανειακές επεξεργασίες περιλαμβάνουν φρεζάρισμα ακριβείας και λείανση ακριβείας και το χρώμα είναι χάλυβα.Το σχήμα είναι στάνταρ και μπορεί να εφαρμοστεί σε καθημερινές ανάγκες, παιχνίδια, καλλυντικά, ηλεκτρικές συσκευές και ιατρικό εξοπλισμό.Επιπλέον, η DXM παρέχει δωρεάν ανασκόπηση σχεδίων, ενημερώνει με ακρίβεια τους πελάτες για τον χρόνο παράδοσης και προσφέρει μια καλή προσφορά, παραθέτοντας όλα τα είδη επεξεργασίας και λεπτομερείς δαπάνες.Έχουμε επίσης μια 24ωρη επαγγελματική ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση για την επίλυση προβλημάτων την πρώτη φορά και στη συνέχεια την εκτέλεση των ευθυνών χωρίς να χάνουμε χρόνο στον καθορισμό των ευθυνών.Διενεργείται επίσης έρευνα μετά την πώληση για την κατανόηση της χρήσης.

 

Προσαρμογή:

Πλαστική βάση καλουπιού

Μάρκα:DXM
Αριθμός μοντέλου:Βάση καλουπιού συστήματος τυπικού απλοποιημένου τύπου λεπτόκοκκου νερού
Τόπο καταγωγής:Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Πιστοποίηση:ISO9001:2015
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:1
Τιμή:Προσφορά σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις επεξεργασίας που παρείχατε
Λεπτομέρειες συσκευασίας:Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται σε ξύλινα κιβώτια χωρίς υποκαπνισμό και μεταφέρονται σε καθορισμένα λιμάνια με θαλάσσια μεταφορά με χρήση κοντέινερ.
Ωρα παράδοσης:Μη τυπική προσαρμοσμένη βάση καλουπιού: Εύρος 15*15cm-80*130cm.κανονικός χρόνος παραγωγής 5-12 ημέρες. Τυπική βάση καλουπιού: Εύρος 15*15cm-35*45cm.κανονικός χρόνος παραγωγής 1 ημέρα. Τυπική τροποποιημένη βάση καλουπιού: Εύρος 15*20cm-40*50cm.κανονικός χρόνος παραγωγής 1-2 ημέρες
Οροι πληρωμής:Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική γκάμα τρόπων πληρωμής.Εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προσωπικό πωλήσεών μας.Μπορεί η DXM να παρέχει τιμολόγια ΦΠΑ;Όλες οι παραγγελίες μπορούν να τιμολογηθούν με ειδικά τιμολόγια ΦΠΑ.
Δυνατότητα προμήθειας:500 Σετ/Έτος
Επεξεργασία:Μηχανική CNC (Mazak / Okuma / Mori Seiki / Makino, κ.λπ.)
Επιφανειακή επεξεργασία:Φρέζα ακριβείας, λείανση ακριβείας
Υπηρεσία:Δωρεάν αναθεώρηση σχεδίου.Σας ενημερώνουμε με ακρίβεια για τον χρόνο παράδοσης.Προσφορά Προσφοράς, Καταχώριση όλων των Αντικειμένων Επεξεργασίας και Αναλυτικών Κόστων.24ωρη Επαγγελματική ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση.Λύστε προβλήματα στην πρώτη φορά και στη συνέχεια εφαρμόστε ευθύνες χωρίς να χάνετε χρόνο στον καθορισμό των ευθυνών.Έρευνα μετά την πώληση για την κατανόηση της χρήσης.
Υλικό:50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53
Σχήμα:Πρότυπο

 

Υποστήριξη και Υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και σέρβις για πλαστική βάση καλουπιών

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για πλαστική βάση καλουπιού, συμπεριλαμβανομένων:

 • Συμβουλές για την επιλογή προϊόντων
 • Οδηγίες εγκατάστασης
 • Τεχνική υποστήριξη
 • Υπηρεσίες συντήρησης
 • Υπηρεσίες αντικατάστασης

Προσφέρουμε επίσης προσαρμοσμένες υπηρεσίες σχεδιασμού και κατασκευής για να καλύψουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

 

Συσκευασία και αποστολή:

Συσκευασία και αποστολή πλαστικής βάσης καλουπιού

Η πλαστική βάση καλουπιού συσκευάζεται σε ξύλινες θήκες και αποστέλλεται αεροπορικώς ή ταχείας παράδοσης.

 

FAQ:

Ε: Ποια είναι η επωνυμία αυτού του προϊόντος;Α: Η επωνυμία αυτού του προϊόντος είναι DXM.
Ε: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος;Α: Ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος είναι βάση καλουπιού συστήματος λεπτού στομίου νερού τύπου Standard Simplified.
Ε: Πού κατασκευάζεται αυτό το προϊόν;Α: Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται στο Guangdong, Κίνα.
Ε: Αυτό το προϊόν διαθέτει πιστοποίηση;Α: Ναι, αυτό το προϊόν είναι πιστοποιημένο με ISO9001:2015.
Ε: Πώς αγοράζω αυτό το προϊόν;Α: Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 1. Η τιμή αναφέρεται σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις επεξεργασίας που παρείχατε.Ο χρόνος παράδοσης είναι μη τυποποιημένη προσαρμοσμένη βάση καλουπιού: Εύρος 15*15cm-80*130cm.κανονικός χρόνος παραγωγής 5-12 ημέρες. Τυπική βάση καλουπιού: Εύρος 15*15cm-35*45cm.κανονικός χρόνος παραγωγής 1 ημέρα. Τυπική τροποποιημένη βάση καλουπιού: Εύρος 15*20cm-40*50cm.κανονικός χρόνος παραγωγής 1-2 ημέρες.Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική γκάμα τρόπων πληρωμής.Εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προσωπικό πωλήσεών μας.Όλες οι παραγγελίες μπορούν να τιμολογηθούν με ειδικά τιμολόγια ΦΠΑ.Έχουμε δυνατότητα προμήθειας 500 σετ/έτος.
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Wang
Τηλ.: : 18023207010
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)