Πιάτο βάσεων φορμών EGP ακρών πιάτων βελόνων που ακονίζει το αληθινό στρογγυλό μανίκι οδηγών

1
MOQ
Quotation according to the drawings and processing requirements you provided
τιμή
Πιάτο βάσεων φορμών EGP ακρών πιάτων βελόνων που ακονίζει το αληθινό στρογγυλό μανίκι οδηγών
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Εφαρμογή: Καθημερινές ανάγκες, παιχνίδια, καλλυντικά, ηλεκτρικές συσκευές, ιατρικός εξοπλισμός, κ.λπ.
Επεξεργασία: CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)
Υλικό: 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53
Χρώμα: Χάλυβας
Συσκευασία: Ξύλινο κουτί χωρίς υποκαπνισμό
Πρότυπα: 8 Πλεονεκτήματα για τα προϊόντα μας, όπως λείανση αληθινού στρογγυλού οδηγού χιτωνίου, προσαρμοσμένο
Παράδοση: Κανονικός χρόνος παραγωγής 1-2 ημέρες
Μέγεθος: 15*15cm-40*50cm
Υψηλό φως:

Πιάτο βάσεων φορμών EGP

,

Μανίκι οδηγών πιάτων βάσεων φορμών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα
Μάρκα: DXM
Πιστοποίηση: ISO9001:2015
Αριθμό μοντέλου: Τυποποιημένη μεγάλη βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στ
Χρόνος παράδοσης: Τυποποιημένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-35*45cm Κανονικός χρόνος παραγωγής τροποποιημένη βάση φορμώ
Όροι πληρωμής: Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική γκάμα μεθόδων πληρωμής. Εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προσωπικό πωλήσε
Δυνατότητα προσφοράς: 290000 Σετ/Έτος
Περιγραφή προϊόντων

Τυποποιημένη άλεσης ακρίβειας βελόνων πιάτων ακρών (EGP) φορμών συσκευασία κιβωτίων βάσεων υποκαπνισμός-ελεύθερη ξύλινη

Περιγραφή προϊόντων:

Η τυποποιημένη βάση φορμών είναι ένα ιδιαίτερα αποδοτικό και οικονομικώς αποδοτικό προϊόν που χρησιμοποιείται για να ικανοποιήσει τις καθημερινές ανάγκες, τα παιχνίδια, τα καλλυντικά, τις ηλεκτρικές συσκευές και τις ανάγκες ιατρικού εξοπλισμού. Αποτελείται από το υλικό 50C, ASTM 1050, JIS S50C και DIN CK53, και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά του περιλαμβάνουν την ελεύθερη αναθεώρηση σχεδίων, ενημερώνοντας ακριβώς το χρόνο παράδοσης, τελειοποιούν την αναφορά, απαριθμώντας όλη τα στοιχεία επεξεργασίας και τις λεπτομερείς δαπάνες, την επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων 24ωρου -καθήκοντος για να λύσουν τα προβλήματα στην πρώτη φορά και να εφαρμόσουν τις ευθύνες χωρίς σπατάλη του χρόνου να αποφασίσουν τις ευθύνες, και την έρευνα μεταπωλήσεων για να καταλάβουν τη χρήση. Εκτός από την τυποποιημένη βάση φορμών, μπορεί να κάνει άλλα προγράμματα επεξεργασίας όπως ο τύπος χάλυβα αλλαγής πιάτων αβ και πιάτων ώθησης, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνει λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, να καθοδηγήσουν τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη βελόνα. Άκρη πιάτων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), ακροφύσιο αναρρόφησης. Τρύπα, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος). Επιπλέον, εάν τα ανωτέρω προγράμματα επεξεργασίας δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με άμεσα. Η τυποποιημένη βάση φορμών παράγεται με CNC επεξεργαμένος στη μηχανή (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.) για να εξασφαλίσει την ακρίβεια και την ακρίβεια σε κάθε προϊόν.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Τυποποιημένη βάση φορμών
 • Λογότυπο: DXM
 • Επεξεργασία επιφάνειας: Άλεση ακρίβειας, λείανση ακρίβειας
 • Πρότυπα:
  • Το ακόνισμα του αληθινού στρογγυλού μανικιού οδηγών μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει τον αριθμό ανοίγματος και κλεισίματος των φορμών από 20%, να αποτρέψει τη θέση οδηγών από το τράβηγμα και να βελτιώσει τη ζωή υπηρεσιών της φόρμας.
  • Προσαρμοσμένο υλικό 50c, σκληρότητα HB=160-180. Υψηλότερη σκληρότητα, χαμηλότερο ποσοστό παραμόρφωσης, καλύτερο τέρμα και καλύτερη αντίσταση σκουριάς από το συνηθισμένο χάλυβα (σκληρότητα 140-170).
  • Ολόκληρο το σύνολο CNC χρήσης δοντιών βιδών διαδικασίας δοντιών εξώθησης, ομαλά δόντια βιδών, εύκολα να αποσυνθέσουν και να συγκεντρώσουν.
  • Το κεφάλι βιδών υποβάλλεται σε επεξεργασία με CNC τη βύθιση, το κατώτατο σημείο της τρύπας είναι επίπεδο, και η απόδοση κλειδώματος είναι καλύτερη.
  • Η τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC, με το καλό κατακόρυφο.
  • Η ανοχή πάχους πιάτων είναι +0-0.1mm. Προετοιμάστε τα προ-εξατομικεύσιμα εξαρτήματα για να κοντύνετε το χρόνο παραγωγής φορμών.
  • Εισαγόμενος εξοπλισμός: MAZAK, OKUMA, MORI SEIKI, MAKINO, με την ακριβή επαναλαμβανόμενη ανοχή προσδιορισμού θέσης και τρυπών και πλαισίων ακρίβειας 0.01mm και το αγαθό τελειώνουν.
  • Η χρησιμοποίηση του υψηλού σημείου εισήγαγε τα τέμνοντα εργαλεία (ελβετικό Sandvik και ιαπωνικός ΜΕΓΑΛΟΣ) για να βελτιώσει την ευθύτητα και την ακρίβεια των τρυπών και των πλαισίων και της ακρίβειας και του τέρματος της ολόκληρης επεξεργασίας της βάσης φορμών.
 • Επιλογή προϊόντων:
  • Εκτός από την τυποποιημένη βάση φορμών, μπορούν άλλα προγράμματα επεξεργασίας να γίνουν για τα προϊόντα πλαισίων φορμών;
  • Τα ακόλουθα πρόσθετα προγράμματα επεξεργασίας μπορούν να γίνουν για τα προϊόντα βάσεων φορμών: Ο τύπος χάλυβα αλλαγής πιάτων αβ και πιάτων ώθησης, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνει λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, καθοδηγεί τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη βελόνα. Άκρη πιάτων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), ακροφύσιο αναρρόφησης. Τρύπα, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος).
  • Εάν τα ανωτέρω προγράμματα επεξεργασίας δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με άμεσα.
 • Χρώμα: Χάλυβας

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος Περιγραφή
Αναφορά Φόρος-συμπεριλαμβάνουσα τιμή συμπεριλαμβανομένου του φόρου προστιθέμενης αξίας 13% το φορτίο θα υπολογιστεί χωριστά.
Εφαρμογή Καθημερινές ανάγκες, παιχνίδια, καλλυντικά, ηλεκτρικές συσκευές, ιατρικός εξοπλισμός, κ.λπ.
Συσκευασία Υποκαπνισμός-ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο
Υπηρεσία Ελεύθερη αναθεώρηση σχεδίων Ακριβώς ενημερώστε το χρόνο παράδοσης Τελειοποιήστε την αναφορά επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων 24ωρου -καθήκοντος Έρευνα μεταπωλήσεων.
Επεξεργασία CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)
Υλικό 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53
Παράδοση Τυποποιημένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-35*45cm Κανονικός χρόνος παραγωγής 1 ημέρα Τροποποιημένη πρότυπα βάση φορμών: Σειρά 15*20cm-40*50cm Κανονικός χρόνος παραγωγής 1-2 ημέρες.
Χρώμα Χάλυβας
Επιλογή προϊόντων Πρόσθετα προγράμματα επεξεργασίας: Ο τύπος χάλυβα αλλαγής πιάτων αβ και πιάτων ώθησης, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνει λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, καθοδηγεί τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη βελόνα. Άκρη πιάτων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), ακροφύσιο αναρρόφησης. Τρύπα, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος).
Πρότυπα Ακονίζοντας αληθινό στρογγυλό μανίκι οδηγών Προσαρμοσμένο υλικό 50c CNC διαδικασία δοντιών εξώθησης CNC βύθιση CNC επεξεργασία Ανοχή πάχους πιάτων Εισαγόμενος εξοπλισμός Εισαγόμενα υψηλό σημείο τέμνοντα εργαλεία.

Εφαρμογές:

Η τυποποιημένη βάση φορμών DXM παραδίδει την εξαιρετικές απόδοση και την αξία, και είναι κατάλληλη για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών. Έχει ως σκοπό να ανταποκριθεί στα υψηλότερα πρότυπα της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Αυτή η τυποποιημένη βάση φορμών είναι ιδανική για την άλεση ακρίβειας, τη λείανση ακρίβειας, και την επεξεργασία επιφάνειας. Ο πρότυπος αριθμός είναι τυποποιημένη μεγάλη βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού. Πιστοποιείται σε ISO9001: το 2015 και είναι διαθέσιμο στα μεγέθη που κυμαίνονται από 15*15cm-40*50cm. Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 1 και η τιμή ποικίλλει σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις επεξεργασίας παρεχόμενα.

Η συσκευασία της τυποποιημένης βάσης φορμών γίνεται με τα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και στέλνεται στους οριζόμενους λιμένες χρησιμοποιώντας τα εμπορευματοκιβώτια για τη μεταφορά θάλασσας. Ο χρόνος παράδοσης για την τυποποιημένη βάση φορμών είναι 1 ημέρα και 1-2 ημέρες για τροποποιημένη την πρότυπα βάση φορμών. Παρέχουμε ποικίλες μεθόδους πληρωμής και μπορούμε να παρέχουμε τα τιμολόγια Φ.Π.Α. Με μια ικανότητα ανεφοδιασμού 200 συνόλων βάσεων φορμών το χρόνο, είμαστε βέβαιοι της ικανοποίησης των αναγκών σας.

Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν την ελεύθερη αναθεώρηση σχεδίων, τον έγκαιρο και ακριβή χρόνο παράδοσης, τη λεπτή αναφορά και τη λίστα όλων των στοιχείων επεξεργασίας με τις λεπτομερείς δαπάνες, τη 24ωρη επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων, τη γρήγορη επίλυση προβλήματος, και την έρευνα μεταπωλήσεων για να καταλάβουν τη χρήση. Η τυποποιημένη βάση φορμών μας προσαρμόζεται στα αυστηρά πρότυπα, τα οποία περιλαμβάνουν το ακονίζοντας αληθινό στρογγυλό μανίκι οδηγών για να αυξήσουν τον αριθμό ανοίγματος και κλεισίματος των φορμών από 20%, το προσαρμοσμένο υλικό 50c με μια σκληρότητα HB=160-180, CNC τα δόντια εξώθησης για τα δόντια βιδών, CNC που βυθίζουν για το κεφάλι βιδών, CNC την επεξεργασία για την τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου, την ανοχή πάχους πιάτων +0-0.1mm, τον εισαγόμενο εξοπλισμό όπως MAZAK, OKUMA, MORI SEIKI, MAKINO, και εισαγόμενα τα υψηλό σημείο τέμνοντα εργαλεία όπως ελβετικό Sandvik και ιαπωνικό ΜΕΓΆΛΟ για την καλύτερη ευθύτητα και την ακρίβεια των τρυπών και των πλαισίων, και την ακρίβεια και το τέρμα της ολόκληρης επεξεργασίας της βάσης φορμών.

Προσαρμογή:

Τυποποιημένη βάση φορμών

Εμπορικό σήμα: DXM
Πρότυπος αριθμός: Τυποποιημένη μεγάλη βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού
Θέση προέλευσης: Guangdong, Κίνα
Πιστοποίηση: ISO9001: 2015
Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1
Τιμή: Η αναφορά σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις επεξεργασίας εσείς παρείχε
Λεπτομέρειες συσκευασίας: Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στους οριζόμενους λιμένες από τη μεταφορά θάλασσας χρησιμοποιώντας τα εμπορευματοκιβώτια.
Χρόνος παράδοσης: Τυποποιημένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-35*45cm κανονικός χρόνος παραγωγής τροποποιημένη βάση φορμών 1 ημέρας πρότυπα: Σειρά 15*20cm-40*50cm κανονικός χρόνος παραγωγής 1-2 ημέρες
Όροι πληρωμής: Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική σειρά των μεθόδων πληρωμής. Παρακαλώ εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προσωπικό πωλήσεών μας. Μπορεί DXM να παρέχει τα τιμολόγια Φ.Π.Α; Όλες οι διαταγές μπορούν να τιμολογηθούν με τα ειδικά τιμολόγια Φ.Π.Α.
Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 290000 σύνολα/έτος
Εφαρμογή: Καθημερινές ανάγκες, παιχνίδια, καλλυντικά, ηλεκτρικές συσκευές, ιατρικός εξοπλισμός, κ.λπ.
Αναφορά: 1. Είναι η αναφορά από DXM μια φόρος-συμπεριλαμβάνουσα τιμή;● Ναι, η αναφορά DXM περιλαμβάνει το φόρο προστιθέμενης αξίας 13%. 2. Η αναφορά DXM περιλαμβάνει το φορτίο; ● Η αναφορά προϊόντων δεν περιλαμβάνει το φορτίο, και το φορτίο θα υπολογιστεί χωριστά προτού να επιβεβαιωθεί η διαταγή.
Υπηρεσία: Ελεύθερη αναθεώρηση σχεδίων. Ακριβώς σας ενημερώστε για το χρόνο παράδοσης. Τελειοποιήστε την αναφορά, απαριθμώντας όλες τα στοιχεία επεξεργασίας και τις λεπτομερείς δαπάνες. επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων 24ωρου -καθήκοντος. Λύστε τα προβλήματα στην πρώτη φορά και εφαρμόστε έπειτα τις ευθύνες χωρίς σπατάλη του χρόνου στον καθορισμό των ευθυνών. Έρευνα μεταπωλήσεων για να καταλάβει τη χρήση.
Παράδοση: Τυποποιημένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-35*45cm Κανονικός χρόνος παραγωγής τροποποιημένη βάση φορμών 1 ημέρας πρότυπα: Σειρά 15*20cm-40*50cm Κανονικός χρόνος παραγωγής 1-2 ημέρες
Μέγεθος: 15*15cm-40*50cm

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Η τυποποιημένη βάση φορμών παρέχει την υψηλότερες ποιοτικές τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία για τους πελάτες μας. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι διαθέσιμο 24/7 για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε για τα προϊόντα μας. Το πεπειραμένο προσωπικό μας θα παράσχει τις οδηγίες και τη βοήθεια για να σας βοηθήσει να πάρετε τις περισσότερες από τη βάση φορμών σας. Προσφέρουμε επίσης την κανονική συντήρηση και οι επιθεωρήσεις για να εξασφαλίσουν τη βάση φορμών παραμένουν στο βέλτιστο όρο.

Επιπλέον, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των επιλογών προσαρμογής για τις βάσεις φορμών μας. Εάν χρειάζεστε μια βάση φορμών που προσαρμόζεται για να καλύψει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις, η ομάδα ειδικών μας μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την τέλεια βάση φορμών για τις ανάγκες σας. Οι όλες βάσεις φορμών συνήθειάς μας υποστηρίζονται από την εξουσιοδότηση του κατασκευαστή μας και την ομάδα πεπειραμένων τεχνικών μας.

Καταλαβαίνουμε ότι οι πελάτες έχουν τις διαφορετικούς ανάγκες και τους προϋπολογισμούς. Γίαυτό προσφέρουμε μια σειρά των επιλογών τιμολόγησης να συναντήσει η καθεμία ο προϋπολογισμός. Εάν ψάχνετε βάσεις τυποποιημένων, τις μεσαίων, ή φορμών υψηλών σημείων, έχουμε μια λύση που θα ανταποκριθεί στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Στην τυποποιημένη βάση φορμών, προσπαθούμε να παρέχουμε την καλύτερες τεχνική υποστήριξη και τη εξυπηρέτηση πελατών πιθανές. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε τη βοήθεια, μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας πρόκειται εδώ να βοηθήσει.

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία της τυποποιημένης βάσης φορμών:

 • Η τυποποιημένη βάση φορμών θα συσκευαστεί ασφαλώς και θα σταλεί σε ένα κουτί από χαρτόνι.
 • Η συσκευασία θα είναι σύμφωνα με τους εφαρμόσιμους κανονισμούς και τα επίπεδα της υπηρεσίας αποστολής.
 • Η τυποποιημένη βάση φορμών θα σταλεί μέσω του εδάφους, του αέρα, ή της θάλασσας ανάλογα με την προτίμηση του πελάτη.
 • Η τυποποιημένη βάση φορμών θα σταλεί μέσα στο διευκρινισμένο χρονικό πλαίσιο.

FAQ:

Q1: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα αυτού του προϊόντος;
Α1: Το εμπορικό σήμα αυτού του προϊόντος είναι DXM.
Q2: Ποιος είναι ο πρότυπος αριθμός αυτού του προϊόντος;
A2: Ο πρότυπος αριθμός αυτού του προϊόντος είναι τυποποιημένη μεγάλη βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού.
Q3: Πού είναι αυτό το προϊόν από;
A3: Αυτό το προϊόν είναι από Guangdong, Κίνα.
Q4: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής;
A4: Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 1.
Q5: Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;
A5: Τυποποιημένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-35*45cm κανονικός χρόνος παραγωγής τροποποιημένη βάση φορμών 1 ημέρας πρότυπα: Σειρά 15*20cm-40*50cm κανονικός χρόνος παραγωγής 1-2 ημέρες.
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Wang
Τηλ.: : 18023207010
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)