Προσαρμοσμένη βάση φορμών ακρίβειας φορμών συνήθειας ODM DIN 1,2344 βάσεις

1
MOQ
Quotation according to the drawings and processing requirements you provided
τιμή
Προσαρμοσμένη βάση φορμών ακρίβειας φορμών συνήθειας ODM DIN 1,2344 βάσεις
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Επεξεργασία: CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)
Μέγεθος: 15*15cm*80*130cm
Υπηρεσία: Δωρεάν αναθεώρηση σχεδίου. Σας ενημερώνουμε με ακρίβεια για τον χρόνο παράδοσης. Προσφορά Προσφοράς,
Εφαρμογή: Καθημερινές ανάγκες, παιχνίδια, καλλυντικά, ηλεκτρικές συσκευές, ιατρικός εξοπλισμός, κ.λπ.
Παράδοση: Κανονικός χρόνος παραγωγής 5-13 ημέρες
Πρότυπα: 8 Πλεονεκτήματα για τα προϊόντα μας, όπως λείανση αληθινού στρογγυλού οδηγού χιτωνίου, προσαρμοσμένο
Υλικό: 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53, ASTM: P20, ASTM: P20+Ni (DIN: 1.2738), ASTM: 420 (DIN: 1.2083
Προσαρμοσμένη διαδικασία: Όλη η διαδικασία CNC μπορεί να γίνει σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
Υψηλό φως:

Βάσεις φορμών συνήθειας ODM

,

Βάσεις φορμών συνήθειας DIN 1

,

2344

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα
Μάρκα: DXM
Πιστοποίηση: ISO9001:2015
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμοσμένη απλουστευμένη βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού τύπων λεπτή
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στ
Χρόνος παράδοσης: Μεταβλητή προσαρμοσμένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-80*130cm Κανονικός χρόνος παραγωγής 5-12 ημέρες
Όροι πληρωμής: Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική σειρά των μεθόδων πληρωμής. Παρακαλώ εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προ
Δυνατότητα προσφοράς: 290000 Σετ/Έτος
Περιγραφή προϊόντων

24ωρες επαγγελματικές μεταπωλήσεων βάσεις 15*15cm-80*130cm φόρος-συμπεριλαμβάνουσες τιμές Deliv φορμών υπηρεσιών μεταβλητές προσαρμοσμένες

Περιγραφή προϊόντων:

Οι βάσεις φορμών συνήθειας είναι επαγγελματικός φορμάροντας προμηθευτής βάσεων που ειδικεύεται στις προσαρμοσμένες βάσεις φορμών. Οι βάσεις φορμών μας προσαρμόζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις μεγέθους και μορφής του πελάτη, που κυμαίνονται από 15*15cm*80*130cm. Παρέχουμε την ελεύθερη αναθεώρηση σχεδίων και τις εξακριβωμένες χρονικές πληροφορίες παράδοσης, εκτός από μια λεπτή αναφορά που περιλαμβάνει όλες τα στοιχεία επεξεργασίας και τις λεπτομερείς δαπάνες. Επιπλέον, έχουμε μια επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων 24ωρου -καθήκοντος για να λύσουμε τα προβλήματα στην πρώτη φορά και να εφαρμόσουμε έπειτα τις ευθύνες χωρίς σπατάλη του χρόνου στον καθορισμό των ευθυνών. Η αναφορά προϊόντων μας είναι φόρος-συμπεριλαμβάνουσα και δεν περιλαμβάνει το φορτίο. Το φορτίο θα υπολογιστεί χωριστά προτού να επιβεβαιωθεί η διαταγή. Παρέχουμε επίσης μια έρευνα μεταπωλήσεων για να καταλάβουμε τη χρήση.

Εκτός από την τυποποιημένη βάση φορμών, προσφέρουμε ποικίλα πρόσθετα προγράμματα επεξεργασίας για τα προϊόντα βάσεων φορμών, όπως το πιάτο αβ και ο τύπος χάλυβα αλλαγής πιάτων ώθησης, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνει λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, καθοδηγεί τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη βελόνα. Άκρη πιάτων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), ακροφύσιο αναρρόφησης. τρύπα, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος). Εάν τα ανωτέρω προγράμματα επεξεργασίας δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με άμεσα.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Προσαρμοσμένες φορμάροντας βάσεις: Εκτός από την τυποποιημένη βάση φορμών, μπορούν άλλα προγράμματα επεξεργασίας να γίνουν για τα προϊόντα πλαισίων φορμών; Τα ακόλουθα πρόσθετα προγράμματα επεξεργασίας μπορούν να γίνουν για τα προϊόντα βάσεων φορμών: Ο τύπος χάλυβα αλλαγής πιάτων αβ και πιάτων ώθησης, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνει λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, καθοδηγεί τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη βελόνα. Άκρη πιάτων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), ακροφύσιο αναρρόφησης. Τρύπα, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος).
  • Πρότυπα: Το ακόνισμα του αληθινού στρογγυλού μανικιού οδηγών μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει τον αριθμό ανοίγματος και κλεισίματος των φορμών από 20%, να αποτρέψει τη θέση οδηγών από το τράβηγμα και να βελτιώσει τη ζωή υπηρεσιών της φόρμας. Προσαρμοσμένο υλικό 50c, HB σκληρότητας = 160-180. Υψηλότερη σκληρότητα, χαμηλότερο ποσοστό παραμόρφωσης, καλύτερο τέρμα και καλύτερη αντίσταση σκουριάς από το συνηθισμένο χάλυβα (σκληρότητα 140-170). Ολόκληρο το σύνολο CNC χρήσης δοντιών βιδών δοντιών εξώθησης επεξεργάζεται, ομαλά δόντια βιδών, εύκολα να αποσυνθέσουν και να συγκεντρώσουν. Το κεφάλι βιδών υποβάλλεται σε επεξεργασία με CNC τη βύθιση, το κατώτατο σημείο της τρύπας είναι επίπεδο, και η απόδοση κλειδώματος είναι καλύτερη. Η τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC, με το καλό κατακόρυφο. Η ανοχή πάχους πιάτων είναι + 0-0.1 χιλ. Προετοιμάστε τα προ-εξατομικεύσιμα εξαρτήματα για να κοντύνετε το χρόνο παραγωγής φορμών. Εισαγόμενος εξοπλισμός: MAZAK, OKUMA, MORI SEIKI, MAKINO, με την ακριβή επαναλαμβανόμενη ανοχή προσδιορισμού θέσης και τρυπών και πλαισίων ακρίβειας 0,01 χιλ. και το αγαθό τελειώνουν. Η χρησιμοποίηση του υψηλού σημείου εισήγαγε τα τέμνοντα εργαλεία (ελβετικό Sandvik και ιαπωνικός ΜΕΓΑΛΟΣ) για να βελτιώσει την ευθύτητα και την ακρίβεια των τρυπών και των πλαισίων και της ακρίβειας και του τέρματος της ολόκληρης επεξεργασίας της βάσης φορμών.
  • Υπηρεσία: Ελεύθερη αναθεώρηση σχεδίων. Ακριβώς σας ενημερώστε για το χρόνο παράδοσης. Τελειοποιήστε την αναφορά, απαριθμώντας όλες τα στοιχεία επεξεργασίας και τις λεπτομερείς δαπάνες. επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων 24ωρου -καθήκοντος. Λύστε τα προβλήματα στην πρώτη φορά και εφαρμόστε έπειτα τις ευθύνες χωρίς σπατάλη του χρόνου στον καθορισμό των ευθυνών. Έρευνα μεταπωλήσεων για να καταλάβει τη χρήση.
  • Μέγεθος: 15*15cm*80*130cm

Τεχνικές παράμετροι:

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα Λεπτομέρειες
Παράδοση Μεταβλητή προσαρμοσμένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-80*130cm Κανονικός χρόνος παραγωγής 5-12 ημέρες
Συσκευασία Υποκαπνισμός-ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο
Λογότυπο Προσαρμοσμένος
Πρότυπα 1. Το ακόνισμα του αληθινού στρογγυλού μανικιού οδηγών μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει τον αριθμό ανοίγματος και κλεισίματος των φορμών από 20%, να αποτρέψει τη θέση οδηγών από το τράβηγμα και να βελτιώσει τη ζωή υπηρεσιών της φόρμας. 2. Προσαρμοσμένο υλικό 50c, σκληρότητα HB=160-180. Υψηλότερη σκληρότητα, χαμηλότερο ποσοστό παραμόρφωσης, καλύτερο τέρμα και καλύτερη αντίσταση σκουριάς από το συνηθισμένο χάλυβα (σκληρότητα 140-170). 3. Ολόκληρο το σύνολο CNC χρήσης δοντιών βιδών διαδικασίας δοντιών εξώθησης, ομαλά δόντια βιδών, εύκολα να αποσυνθέσουν και να συγκεντρώσουν. 4. Το κεφάλι βιδών υποβάλλεται σε επεξεργασία με CNC τη βύθιση, το κατώτατο σημείο της τρύπας είναι επίπεδο, και η απόδοση κλειδώματος είναι καλύτερη. 5. Η τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC, με το καλό κατακόρυφο. 6. Η ανοχή πάχους πιάτων είναι +0-0.1mm. Προετοιμάστε τα προ-εξατομικεύσιμα εξαρτήματα για να κοντύνετε το χρόνο παραγωγής φορμών. 7. Εισαγόμενος εξοπλισμός: MAZAK, OKUMA, MORI SEIKI, MAKINO, με την ακριβή επαναλαμβανόμενη ανοχή προσδιορισμού θέσης και τρυπών και πλαισίων ακρίβειας 0.01mm και το αγαθό τελειώνουν. 8. Η χρησιμοποίηση του υψηλού σημείου εισήγαγε τα τέμνοντα εργαλεία (ελβετικό Sandvik και ιαπωνικός ΜΕΓΑΛΟΣ) για να βελτιώσει την ευθύτητα και την ακρίβεια των τρυπών και των πλαισίων και της ακρίβειας και του τέρματος της ολόκληρης επεξεργασίας της βάσης φορμών.
Επεξεργασία επιφάνειας Άλεση ακρίβειας, λείανση ακρίβειας
Χρώμα Χάλυβας
Υπηρεσία Ελεύθερη αναθεώρηση σχεδίων. Ακριβώς σας ενημερώστε για το χρόνο παράδοσης. Τελειοποιήστε την αναφορά, απαριθμώντας όλες τα στοιχεία επεξεργασίας και τις λεπτομερείς δαπάνες. επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων 24ωρου -καθήκοντος. Λύστε τα προβλήματα στην πρώτη φορά και εφαρμόστε έπειτα τις ευθύνες χωρίς σπατάλη του χρόνου στον καθορισμό των ευθυνών. Έρευνα μεταπωλήσεων για να καταλάβει τη χρήση.
Μορφή Προσαρμοσμένος
Επιλογή προϊόντων 1. Εκτός από την τυποποιημένη βάση φορμών, μπορούν άλλα προγράμματα επεξεργασίας να γίνουν για τα προϊόντα πλαισίων φορμών;● Τα ακόλουθα πρόσθετα προγράμματα επεξεργασίας μπορούν να γίνουν για τα προϊόντα βάσεων φορμών: Ο τύπος χάλυβα αλλαγής πιάτων αβ και πιάτων ώθησης, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνει λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, καθοδηγεί τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη βελόνα. Άκρη πιάτων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), ακροφύσιο αναρρόφησης. Τρύπα, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος). ● Εάν τα ανωτέρω προγράμματα επεξεργασίας δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με άμεσα.
Υλικό 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53, ASTM: P20, ASTM: P20+Ni (DIN: 1.2738), ASTM: 420 (DIN: 1.2083), ASSAB: S136, ASTM: P21 (Ιαπωνία: ), ASTM: H13 (DIN: 1.2344, JIS: SKD61, ASSAB: 8407)

Εφαρμογές:

Οι βάσεις φορμών συνήθειας από DXM είναι η τέλεια λύση για όλες τις ανάγκες σχηματοποίησης συνήθειάς σας. Οι προσαρμοσμένες φορμάροντας βάσεις μας σχεδιάζονται για να καλύψουν τις συγκεκριμένες εφαρμογές και τις απαιτήσεις σας. Οι βάσεις φορμών μας γίνονται με τα υψηλότερα ποιοτικά υλικά και έχουν ένα εμπορικό σήμα DXM και τον πρότυπο αριθμό προσαρμοσμένης απλουστευμένης βάσης φορμών στοματικών συστημάτων νερού τύπων λεπτής. Όλα τα προϊόντα μας πιστοποιούνται με ISO9001: το 2015 και έχει μια ελάχιστη ποσότητα διαταγής μια. Οι τιμές αναφέρονται σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις επεξεργασίας που παρέχετε. Όλες οι εξαγωγές μας συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και στέλνονται στους οριζόμενους λιμένες από τη μεταφορά θάλασσας χρησιμοποιώντας τα εμπορευματοκιβώτια. Ο χρόνος παράδοσής μας για τις μεταβλητές προσαρμοσμένες βάσεις φορμών είναι 5-12 ημέρες, και η σειρά που προσφέρουμε είμαστε από 15*15cm-80*130cm. Προσφέρουμε ποικίλες μεθόδους πληρωμής και μπορούμε να παρέχουμε τα τιμολόγια Φ.Π.Α. Η δυνατότητα ανεφοδιασμού μας είναι 290000 σύνολα/έτος. Οι επεξεργασίες επιφάνειάς μας περιλαμβάνουν την άλεση ακρίβειας και τη λείανση ακρίβειας, και προσφέρουμε τα προσαρμοσμένα λογότυπα. Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει την ελεύθερη αναθεώρηση σχεδίων, ενημερώνοντας σας ακριβώς για το χρόνο παράδοσης, λεπτή αναφορά, που απαριθμεί όλες τα στοιχεία επεξεργασίας και τις λεπτομερείς δαπάνες, επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων 24ωρου -καθήκοντος, που λύνουν τα προβλήματα στην πρώτη φορά και έπειτα των ευθυνών χωρίς σπατάλη του χρόνου να αποφασίσει τις ευθύνες, και την έρευνα μεταπωλήσεων για να καταλάβει τη χρήση.

Προσαρμογή:

Βάσεις φορμών συνήθειας

Εμπορικό σήμα: DXM

Πρότυπος αριθμός: Προσαρμοσμένη απλουστευμένη βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού τύπων λεπτή

Θέση προέλευσης: Guangdong, Κίνα

Πιστοποίηση: ISO9001: 2015

Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1

Τιμή: Η αναφορά σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις επεξεργασίας εσείς παρείχε

Λεπτομέρειες συσκευασίας: Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στους οριζόμενους λιμένες από τη μεταφορά θάλασσας χρησιμοποιώντας τα εμπορευματοκιβώτια.

Χρόνος παράδοσης: Μεταβλητή προσαρμοσμένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-80*130cm κανονικός χρόνος παραγωγής 5-12 ημέρες

Όροι πληρωμής: Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική σειρά των μεθόδων πληρωμής. Παρακαλώ εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προσωπικό πωλήσεών μας. Μπορεί DXM να παρέχει τα τιμολόγια Φ.Π.Α; Όλες οι διαταγές μπορούν να τιμολογηθούν με τα ειδικά τιμολόγια Φ.Π.Α.

Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 290000 σύνολα/έτος

Μέγεθος: 15*15cm*80*130cm

Υπηρεσία: Ελεύθερη αναθεώρηση σχεδίων. Ακριβώς σας ενημερώστε για το χρόνο παράδοσης. Τελειοποιήστε την αναφορά, απαριθμώντας όλες τα στοιχεία επεξεργασίας και τις λεπτομερείς δαπάνες. επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων 24ωρου -καθήκοντος. Λύστε τα προβλήματα στην πρώτη φορά και εφαρμόστε έπειτα τις ευθύνες χωρίς σπατάλη του χρόνου στον καθορισμό των ευθυνών. Έρευνα μεταπωλήσεων για να καταλάβει τη χρήση.

Πρότυπα: 1. Το ακόνισμα του αληθινού στρογγυλού μανικιού οδηγών μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει τον αριθμό ανοίγματος και κλεισίματος των φορμών από 20%, να αποτρέψει τη θέση οδηγών από το τράβηγμα και να βελτιώσει τη ζωή υπηρεσιών της φόρμας. 2. Προσαρμοσμένο υλικό 50c, σκληρότητα HB=160-180. Υψηλότερη σκληρότητα, χαμηλότερο ποσοστό παραμόρφωσης, καλύτερο τέρμα και καλύτερη αντίσταση σκουριάς από το συνηθισμένο χάλυβα (σκληρότητα 140-170). 3. Ολόκληρο το σύνολο CNC χρήσης δοντιών βιδών διαδικασίας δοντιών εξώθησης, ομαλά δόντια βιδών, εύκολα να αποσυνθέσουν και να συγκεντρώσουν. 4. Το κεφάλι βιδών υποβάλλεται σε επεξεργασία με CNC τη βύθιση, το κατώτατο σημείο της τρύπας είναι επίπεδο, και η απόδοση κλειδώματος είναι καλύτερη. 5. Η τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC, με το καλό κατακόρυφο. 6. Η ανοχή πάχους πιάτων είναι +0-0.1mm. Προετοιμάστε τα προ-εξατομικεύσιμα εξαρτήματα για να κοντύνετε το χρόνο παραγωγής φορμών. 7. Εισαγόμενος εξοπλισμός: MAZAK, OKUMA, MORI SEIKI, MAKINO, με την ακριβή επαναλαμβανόμενη ανοχή προσδιορισμού θέσης και τρυπών και πλαισίων ακρίβειας 0.01mm και το αγαθό τελειώνουν. 8. Η χρησιμοποίηση του υψηλού σημείου εισήγαγε τα τέμνοντα εργαλεία (ελβετικό Sandvik και ιαπωνικός ΜΕΓΑΛΟΣ) για να βελτιώσει την ευθύτητα και την ακρίβεια των τρυπών και των πλαισίων και της ακρίβειας και του τέρματος της ολόκληρης επεξεργασίας της βάσης φορμών.

Παράδοση: Μεταβλητή προσαρμοσμένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-80*130cm Κανονικός χρόνος παραγωγής 5-12 ημέρες

Υλικό: 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53, ASTM: P20, ASTM: P20+Ni (DIN: 1.2738), ASTM: 420 (DIN: 1.2083), ASSAB: S136, ASTM: P21 (Ιαπωνία: ), ASTM: H13 (DIN: 1.2344, JIS: SKD61, ASSAB: 8407)

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη & υπηρεσίες βάσεων φορμών συνήθειας

Προσφέρουμε τη τεχνική υποστήριξη βάσεων φορμών συνήθειας και οι υπηρεσίες για να εξασφαλίσουν τον τους πελάτες μας έχουν την καλύτερη εμπειρία πιθανή κατά χρησιμοποίηση των προϊόντων μας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Βοήθεια σχεδίου: Η πεπειραμένη ομάδα σχεδίου μας μπορεί να παρέχει τις οδηγίες και η υποστήριξη για να εξασφαλίσει τη βάση φορμών συνήθειάς σας σχεδιάζεται για να ικανοποιήσει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.
  • Επεξεργασία: Έχουμε την ικανότητα να κατασκευάσουμε τις βάσεις φορμών συνήθειας για να εξαναγκάσουμε τις προδιαγραφές.
  • Εγκατάσταση: Μπορούμε να παρέχουμε ότι η επιτόπια εγκατάσταση της βάσης φορμών συνήθειάς σας που εξασφαλίζει αυτό εγκαθίσταται κατάλληλα και λειτουργεί σωστά.
  • Συντήρηση: Παρέχουμε την τρέχουσες συντήρηση και την υποστήριξη για τις όλες βάσεις φορμών συνήθειάς μας.
  • Επισκευή: Μπορούμε να αποκαταστήσουμε οποιαδήποτε ζημία στη βάση φορμών συνήθειάς σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες βάσεων φορμών συνήθειάς μας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με.

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία

Οι βάσεις φορμών συνήθειας συσκευάζονται προσεκτικά με την αφρός--θέση για να εξασφαλίσουν ασφαλή ναυτιλία. Οι βάσεις στέλνονται στα προσαρμοσμένα κλουβιά, τα κουτιά από χαρτόνι, ή τις πολυ τσάντες ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος του προϊόντος.

FAQ:

Οι ερωτήσεις για τη συνήθεια φορμάρουν τις βάσεις

Q1: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα των βάσεων φορμών συνήθειας;

Α1: Το εμπορικό σήμα των βάσεων φορμών συνήθειας είναι DXM.

Q2: Ποιος είναι ο πρότυπος αριθμός βάσεων φορμών συνήθειας;

A2: Ο πρότυπος αριθμός βάσεων φορμών συνήθειας είναι προσαρμοσμένη απλουστευμένη βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού τύπων λεπτή.

Q3: Πού οι βάσεις φορμών συνήθειας παράγονται;

A3: Οι βάσεις φορμών συνήθειας παράγονται Guangdong, Κίνα.

Q4: Ποια είναι η πιστοποίηση των βάσεων φορμών συνήθειας;

A4: Η πιστοποίηση των βάσεων φορμών συνήθειας είναι ISO9001: 2015.

Q5: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής βάσεων φορμών συνήθειας;

A5: Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής βάσεων φορμών συνήθειας είναι 1.

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Wang
Τηλ.: : 18023207010
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)