Φορμαρισμένα έγχυση κομμάτια συνήθειας 50c με την τυποποιημένη βάση φορμών

1
MOQ
Quotation according to the drawings and processing requirements you provided
τιμή
Φορμαρισμένα έγχυση κομμάτια συνήθειας 50c με την τυποποιημένη βάση φορμών
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Υλικό: 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53
Χρώμα: Χάλυβας
Μορφή: Πρότυπα
Λογότυπο: DXM
Παράδοση: Κανονικός χρόνος παραγωγής 1-2 ημέρες
Επεξεργασία: CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)
Αναφορά: Η προσφορά της DXM περιλαμβάνει Φόρο Προστιθέμενης Αξίας 13%. Η προσφορά προϊόντος δεν περιλαμβάνει
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: GUANGDONG, ΚΙΝΑ
Μάρκα: DXM
Πιστοποίηση: ISO9001:2015
Αριθμό μοντέλου: Τυποποιημένη λεπτή βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στ
Χρόνος παράδοσης: Τυποποιημένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-35*45cm Κανονικός χρόνος παραγωγής τροποποιημένη βάση φορμώ
Όροι πληρωμής: Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική γκάμα μεθόδων πληρωμής. Εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προσωπικό πωλήσε
Δυνατότητα προσφοράς: 290000 Σετ/Έτος
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Φορμαρισμένα τα έγχυση κομμάτια είναι ένας τύπος προϊόντος που γίνεται από το πλαστικό ή μέταλλο που χρησιμοποιούνται σε ποικίλες εφαρμογές. Χρησιμοποιώντας CNC που επεξεργάζεται στη μηχανή, αυτά τα προϊόντα μπορούν να προσαρμοστούν για να ανταποκριθούν στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Εκτός από την τυποποιημένη βάση φορμών, μπορούμε να παρέχουμε άλλα προγράμματα επεξεργασίας όπως η αλλαγή πιάτων αβ και πιάτων ώθησης στον τύπο χάλυβα, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνουμε λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, να καθοδηγήσουν τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη άκρη πιάτων βελόνων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), ακροφύσιο αναρρόφησης. τρύπα, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος). Εάν τα ανωτέρω προγράμματα επεξεργασίας δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με άμεσα.

Τα προϊόντα μας έρχονται μορφές και είναι ακρίβεια που αλέθονται στις τυποποιημένες και έδαφος για να εξασφαλίσουν έναν υψηλό - η ποιότητα τελειώνει. Χρησιμοποιούμε τα ακονίζοντας αληθινά στρογγυλά μανίκια οδηγών για να αυξήσουμε αποτελεσματικά τον αριθμό ανοίγματος και κλεισίματος των φορμών από 20%, να αποτρέψουμε τη θέση οδηγών από το τράβηγμα και να βελτιώσουμε τη ζωή υπηρεσιών της φόρμας. Χρησιμοποιούμε επίσης το προσαρμοσμένο υλικό 50C, με τη σκληρότητα HB=160-180, η οποία είναι υψηλότερη από το συνηθισμένο χάλυβα (σκληρότητα 140-170) και έχει ένα χαμηλότερο ποσοστό παραμόρφωσης, ένα καλύτερες τέρμα και μια αντίσταση σκουριάς. Ολόκληρο το σύνολο CNC χρήσης δοντιών βιδών δοντιών εξώθησης επεξεργάζεται, εξασφαλίζοντας ομαλά δόντια βιδών και εύκολος να αποσυνθέσει και να συγκεντρώσει. Το κεφάλι βιδών υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC που βυθίζει, με ένα επίπεδο κατώτατο σημείο και μια καλύτερη απόδοση κλειδώματος. Η τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC, με το καλό κατακόρυφο. Η ανοχή πάχους πιάτων είναι +0-0.1mm, και τα προ-εξατομικεύσιμα εξαρτήματα είναι διαθέσιμα για να κοντύνουν το χρόνο παραγωγής φορμών. Χρησιμοποιούμε τον εισαγόμενο εξοπλισμό όπως MAZAK, OKUMA, MORI SEIKI, MAKINO, με την ακριβή επαναλαμβανόμενη ανοχή προσδιορισμού θέσης και τρυπών και πλαισίων ακρίβειας 0.01mm και το αγαθό τελειώστε. Χρησιμοποιούμε επίσης εισαγόμενα τα υψηλό σημείο τέμνοντα εργαλεία (ελβετικό Sandvik και ιαπωνικός ΜΕΓΑΛΟΣ) για να βελτιώσουμε την ευθύτητα και την ακρίβεια των τρυπών και των πλαισίων και της ακρίβειας και του τέρματος της ολόκληρης επεξεργασίας της βάσης φορμών.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Μέρη σχηματοποίησης εγχύσεων
 • Επεξεργασία: CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)
 • Παράδοση: Τυποποιημένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-35*45cm Κανονικός χρόνος παραγωγής 1 ημέρα
 • Τροποποιημένη πρότυπα βάση φορμών: Σειρά 15*20cm-40*50cm Κανονικός χρόνος παραγωγής 1-2 ημέρες
 • Λογότυπο: DXM
 • Μέγεθος: 15*15cm-40*50cm
 • Υλικό: 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετροι Περιγραφή
Μέγεθος

15*15cm-40*50cm

Εφαρμογή Καθημερινές ανάγκες, παιχνίδια, καλλυντικά, ηλεκτρικές συσκευές, ιατρικός εξοπλισμός, κ.λπ.
Αναφορά Ναι, η αναφορά DXM περιλαμβάνει το φόρο προστιθέμενης αξίας 13% Η αναφορά προϊόντων δεν περιλαμβάνει το φορτίο, και το φορτίο θα υπολογιστεί χωριστά προτού να επιβεβαιωθεί η διαταγή.
Επιλογή προϊόντων Τα ακόλουθα πρόσθετα προγράμματα επεξεργασίας μπορούν να γίνουν για τα προϊόντα βάσεων φορμών: Ο τύπος χάλυβα αλλαγής πιάτων αβ και πιάτων ώθησης, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνει λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, καθοδηγεί τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη βελόνα. Άκρη πιάτων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), ακροφύσιο αναρρόφησης. Τρύπα, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος).
Χρώμα Χάλυβας
Επεξεργασία επιφάνειας Άλεση ακρίβειας, λείανση ακρίβειας
Πρότυπα Το ακόνισμα του αληθινού στρογγυλού μανικιού οδηγών μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει τον αριθμό ανοίγματος και κλεισίματος των φορμών από 20%, να αποτρέψει τη θέση οδηγών από το τράβηγμα και να βελτιώσει τη ζωή υπηρεσιών της φόρμας. Προσαρμοσμένο υλικό 50c, σκληρότητα HB=160-180. Υψηλότερη σκληρότητα, χαμηλότερο ποσοστό παραμόρφωσης, καλύτερο τέρμα και καλύτερη αντίσταση σκουριάς από το συνηθισμένο χάλυβα (σκληρότητα 140-170). Ολόκληρο το σύνολο CNC χρήσης δοντιών βιδών διαδικασίας δοντιών εξώθησης, ομαλά δόντια βιδών, εύκολα να αποσυνθέσουν και να συγκεντρώσουν. Το κεφάλι βιδών υποβάλλεται σε επεξεργασία με CNC τη βύθιση, το κατώτατο σημείο της τρύπας είναι επίπεδο, και η απόδοση κλειδώματος είναι καλύτερη. Η τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC, με το καλό κατακόρυφο. Η ανοχή πάχους πιάτων είναι +0-0.1mm. Προετοιμάστε τα προ-εξατομικεύσιμα εξαρτήματα για να κοντύνετε το χρόνο παραγωγής φορμών. Εισαγόμενος εξοπλισμός: MAZAK, OKUMA, MORI SEIKI, MAKINO, με την ακριβή επαναλαμβανόμενη ανοχή προσδιορισμού θέσης και τρυπών και πλαισίων ακρίβειας 0.01mm και το αγαθό τελειώνουν. Η χρησιμοποίηση του υψηλού σημείου εισήγαγε τα τέμνοντα εργαλεία (ελβετικό Sandvik και ιαπωνικός ΜΕΓΑΛΟΣ) για να βελτιώσει την ευθύτητα και την ακρίβεια των τρυπών και των πλαισίων και της ακρίβειας και του τέρματος της ολόκληρης επεξεργασίας της βάσης φορμών.
Συσκευασία Υποκαπνισμός-ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο
Επεξεργασία CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)
Μορφή Πρότυπα

Εφαρμογές:

Φορμαρισμένα τα έγχυση μέρη είναι μια μεγάλης ακρίβειας παραχθείσα προϊόν διαδικασία δί εγχύσεως σχηματοποίησης. Χρησιμοποιείται ευρέως στις διάφορες βιομηχανίες, όπως η αυτοκίνητοι, ιατρικοί, ηλεκτρονική, το αεροδιάστημα, και πολύ περισσότεροι. Εμπορικό σήμα: DXM, πρότυπος αριθμός: Τυποποιημένη λεπτή βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού, θέση προέλευσης: Guangdong, Κίνα, πιστοποίηση: ISO9001: 2015, ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1, τιμή: Η αναφορά σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις επεξεργασίας εσείς παρείχε, συσκευάζοντας τις λεπτομέρειες: Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στους οριζόμενους λιμένες από τη μεταφορά θάλασσας χρησιμοποιώντας τα εμπορευματοκιβώτια. Χρόνος παράδοσης: Τυποποιημένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-35*45cm κανονικός χρόνος παραγωγής τροποποιημένη βάση φορμών 1 ημέρας πρότυπα: Σειρά 15*20cm-40*50cm κανονικός χρόνος παραγωγής 1-2 ημέρες, όροι πληρωμής: Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική σειρά των μεθόδων πληρωμής. Παρακαλώ εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προσωπικό πωλήσεών μας. Μπορεί DXM να παρέχει τα τιμολόγια Φ.Π.Α; Όλες οι διαταγές μπορούν να τιμολογηθούν με τα ειδικά τιμολόγια Φ.Π.Α. Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 500 σύνολα/έτος, επεξεργασία επιφάνειας: Άλεση ακρίβειας, λείανση ακρίβειας, λογότυπο: DXM, χρώμα: Χάλυβας, μορφή: Πρότυπα, που συσκευάζουν: Υποκαπνισμός-ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο.

Φορμαρισμένα τα έγχυση μέρη έχουν ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών, από τα αυτοκίνητα εσωτερικά μέρη, τμήματα ιατρικών συσκευών, τμήματα ηλεκτρονικών συσκευών, στα αεροδιαστημικά συστατικά και πολύ περισσότερους. Τα πλεονεκτήματά του είναι υψηλή ακρίβεια, άριστη ποιότητα επιφάνειας, και οικονομική αποτελεσματικότητα. Εμπορικό σήμα: DXM, πρότυπος αριθμός: Τυποποιημένη λεπτή βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού, θέση προέλευσης: Guangdong, Κίνα, πιστοποίηση: ISO9001: 2015, ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1, τιμή: Η αναφορά σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις επεξεργασίας εσείς παρείχε, συσκευάζοντας τις λεπτομέρειες: Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στους οριζόμενους λιμένες από τη μεταφορά θάλασσας χρησιμοποιώντας τα εμπορευματοκιβώτια. Χρόνος παράδοσης: Τυποποιημένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-35*45cm κανονικός χρόνος παραγωγής τροποποιημένη βάση φορμών 1 ημέρας πρότυπα: Σειρά 15*20cm-40*50cm κανονικός χρόνος παραγωγής 1-2 ημέρες, όροι πληρωμής: Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική σειρά των μεθόδων πληρωμής. Παρακαλώ εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προσωπικό πωλήσεών μας. Μπορεί DXM να παρέχει τα τιμολόγια Φ.Π.Α; Όλες οι διαταγές μπορούν να τιμολογηθούν με τα ειδικά τιμολόγια Φ.Π.Α. Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 290000 σύνολα/έτος, επεξεργασία επιφάνειας: Άλεση ακρίβειας, λείανση ακρίβειας, λογότυπο: DXM, χρώμα: Χάλυβας, μορφή: Πρότυπα, που συσκευάζουν: Υποκαπνισμός-ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο.

Φορμαρισμένα τα έγχυση μέρη χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλές βιομηχανίες. Στη αυτοκινητοβιομηχανία, χρησιμοποιείται για να παραγάγει τα εσωτερικά μέρη, όπως το ταμπλό, η επιτροπή πορτών, κ.λπ. Στην ιατρική βιομηχανία, χρησιμοποιείται για να παραγάγει τα τμήματα ιατρικών συσκευών, όπως οι σύριγγες, οι καθετήρες, κ.λπ. Στην ηλεκτρονική βιομηχανία, χρησιμοποιείται για να παραγάγει τα ηλεκτρονικά συστατικά, όπως οι πίνακες κυκλωμάτων, οι συνδετήρες, κ.λπ. Στην αεροδιαστημική βιομηχανία, χρησιμοποιείται για να παραγάγει τα τμήματα αεροσκαφών, όπως η άτρακτος, τα φτερά, το εμπορικό σήμα κ.λπ.: DXM, πρότυπος αριθμός: Τυποποιημένη λεπτή βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού, θέση προέλευσης: Guangdong, Κίνα, πιστοποίηση: ISO9001: 2015, ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1, τιμή: Η αναφορά σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις επεξεργασίας εσείς παρείχε, συσκευάζοντας τις λεπτομέρειες: Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στους οριζόμενους λιμένες από τη μεταφορά θάλασσας χρησιμοποιώντας τα εμπορευματοκιβώτια. Χρόνος παράδοσης: Τυποποιημένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-35*45cm κανονικός χρόνος παραγωγής τροποποιημένη βάση φορμών 1 ημέρας πρότυπα: Σειρά 15*20cm-40*50cm κανονικός χρόνος παραγωγής 1-2 ημέρες, όροι πληρωμής: Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική σειρά των μεθόδων πληρωμής. Παρακαλώ εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προσωπικό πωλήσεών μας. Μπορεί DXM να παρέχει τα τιμολόγια Φ.Π.Α; Όλες οι διαταγές μπορούν να τιμολογηθούν με τα ειδικά τιμολόγια Φ.Π.Α. Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 290000 σύνολα/έτος, επεξεργασία επιφάνειας: Άλεση ακρίβειας, λείανση ακρίβειας, λογότυπο: DXM, χρώμα: Χάλυβας, μορφή: Πρότυπα, που συσκευάζουν: Υποκαπνισμός-ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο.

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένα μέρη σχηματοποίησης εγχύσεων
Εμπορικό σήμα: DXM
Πρότυπος αριθμός: Τυποποιημένη λεπτή βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού
Θέση προέλευσης: Guangdong, Κίνα
Πιστοποίηση: ISO9001: 2015
Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1
Τιμή: Η αναφορά σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις επεξεργασίας εσείς παρείχε
Λεπτομέρειες συσκευασίας: Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στους οριζόμενους λιμένες από τη μεταφορά θάλασσας χρησιμοποιώντας τα εμπορευματοκιβώτια.
Χρόνος παράδοσης: Τυποποιημένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-35*45cm κανονικός χρόνος παραγωγής τροποποιημένη βάση φορμών 1 ημέρας πρότυπα: Σειρά 15*20cm-40*50cm κανονικός χρόνος παραγωγής 1-2 ημέρες
Όροι πληρωμής: Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική σειρά των μεθόδων πληρωμής. Παρακαλώ εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προσωπικό πωλήσεών μας. Μπορεί DXM να παρέχει τα τιμολόγια Φ.Π.Α; Όλες οι διαταγές μπορούν να τιμολογηθούν με τα ειδικά τιμολόγια Φ.Π.Α.
Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 290000 σύνολα/έτος
Μορφή: Πρότυπα
Υλικό: 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53
Πρότυπα:
 • Το ακόνισμα του αληθινού στρογγυλού μανικιού οδηγών μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει τον αριθμό ανοίγματος και κλεισίματος των φορμών από 20%, να αποτρέψει τη θέση οδηγών από το τράβηγμα και να βελτιώσει τη ζωή υπηρεσιών της φόρμας.
 • Προσαρμοσμένο υλικό 50c, σκληρότητα HB=160-180. Υψηλότερη σκληρότητα, χαμηλότερο ποσοστό παραμόρφωσης, καλύτερο τέρμα και καλύτερη αντίσταση σκουριάς από το συνηθισμένο χάλυβα (σκληρότητα 140-170).
 • Ολόκληρο το σύνολο CNC χρήσης δοντιών βιδών διαδικασίας δοντιών εξώθησης, ομαλά δόντια βιδών, εύκολα να αποσυνθέσουν και να συγκεντρώσουν.
 • Το κεφάλι βιδών υποβάλλεται σε επεξεργασία με CNC τη βύθιση, το κατώτατο σημείο της τρύπας είναι επίπεδο, και η απόδοση κλειδώματος είναι καλύτερη.
 • Η τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC, με το καλό κατακόρυφο.
 • Η ανοχή πάχους πιάτων είναι +0-0.1mm. Προετοιμάστε τα προ-εξατομικεύσιμα εξαρτήματα για να κοντύνετε το χρόνο παραγωγής φορμών.
 • Εισαγόμενος εξοπλισμός: MAZAK, OKUMA, MORI SEIKI, MAKINO, με την ακριβή επαναλαμβανόμενη ανοχή προσδιορισμού θέσης και τρυπών και πλαισίων ακρίβειας 0.01mm και το αγαθό τελειώνουν.
 • Η χρησιμοποίηση του υψηλού σημείου εισήγαγε τα τέμνοντα εργαλεία (ελβετικό Sandvik και ιαπωνικός ΜΕΓΑΛΟΣ) για να βελτιώσει την ευθύτητα και την ακρίβεια των τρυπών και των πλαισίων και της ακρίβειας και του τέρματος της ολόκληρης επεξεργασίας της βάσης φορμών.
Λογότυπο: DXM
Επεξεργασία: CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Η τεχνική υποστήριξη και η υπηρεσία μερών σχηματοποίησης εγχύσεων προσφέρουν στους πελάτες μας μια περιεκτική σειρά των υπηρεσιών για να εξασφαλίσουν τα μέρη ότι τους αποδίδουν στην προδιαγραφή και προς την ικανοποίησή τους. Η ομάδα πεπειραμένων μηχανικών μας και οι τεχνικοί είναι διαθέσιμοι για να παρέχουν τη βοήθεια σχεδίου, την επίλυση προβλήματος, και τις υπηρεσίες ανίχνευσης μηχανικών βλαβών.

Προσφέρουμε επίσης ποικίλες υπηρεσίες όπως η δοκιμή προϊόντων, η ανάλυση αποτυχίας, η ανάλυση ροής φορμών, και η ανίχνευση μηχανικών βλαβών για να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν τα υψηλότερα ποιοτικά μέρη.

Η ομάδα ειδικών μας είναι διαθέσιμη για να παρέχει στη βοήθεια το σχέδιο προϊόντων, τη συνέλευση, και την εγκατάσταση. Προσφέρουμε στην περιεκτική υπηρεσία και υποστήριξη μεταπωλήσεων, συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτικών, την επισκευή, και τη συντήρηση. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των πελατών μας το πιό υψηλό επίπεδο υπηρεσίας και υποστήριξης.

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία: Μέρη σχηματοποίησης εγχύσεων

Τα μέρη σχηματοποίησης εγχύσεων συσκευάζονται συνήθως στα κουτιά από χαρτόνι με μια προστατευτική εσωτερική επένδυση. Τα μέρη πρέπει να τυλιχτούν σε ένα στρώμα του περικαλύμματος φυσαλίδων για την προστιθέμενη προστασία. Τα κιβώτια πρέπει έπειτα να σφραγιστούν με την ισχυρή ταινία συσκευασίας.

Για τη ναυτιλία, τα μέρη σχηματοποίησης εγχύσεων πρέπει να σταλούν χρησιμοποιώντας έναν αξιόπιστο στέλνοντας προμηθευτή. Τα μέρη πρέπει να ασφαλιστούν για την πλήρη αξία της αποστολής και να σταλούν με έναν αριθμό καταδίωξης.

FAQ:

Q1: Τι είναι η σχηματοποίηση εγχύσεων μέρη;

Α1: Τα μέρη σχηματοποίησης εγχύσεων είναι επί παραγγελία πλαστικά μέρη, τα οποία παράγονται μέσω μιας διαδικασίας αποκαλούμενης σχηματοποίηση εγχύσεων. Η διαδικασία περιλαμβάνει τη λειώνοντας πλαστική ρητίνη σε μια μηχανή σχηματοποίησης εγχύσεων, κατόπιν εγχέοντας το λειωμένο πλαστικό σε μια κοιλότητα φορμών για να διαμορφώσει την επιθυμητά μορφή και το μέγεθος του μέρους.

Q2: Τι είναι το εμπορικό σήμα της σχηματοποίησης εγχύσεων μέρη;

A2: Το εμπορικό σήμα των μερών σχηματοποίησης εγχύσεων είναι DXM.

Q3: Τι είναι ο πρότυπος αριθμός σχηματοποίησης εγχύσεων μέρη;

A3: Ο πρότυπος αριθμός μερών σχηματοποίησης εγχύσεων είναι τυποποιημένη λεπτή βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού.

Q4: Πού είναι η θέση προέλευσης της σχηματοποίησης εγχύσεων μέρη;

A4: Η θέση προέλευσης των μερών σχηματοποίησης εγχύσεων είναι Guangdong, Κίνα.

Q5: Τι είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής για τη σχηματοποίηση εγχύσεων μέρη;

A5: Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής για τα μέρη σχηματοποίησης εγχύσεων είναι 1.

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Wang
Τηλ.: : 18023207010
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)