Φορμαρισμένα έγχυση μέρη ASSAB μερών σχηματοποίησης εγχύσεων

1
MOQ
Quotation according to the drawings and processing requirements you provided
τιμή
Φορμαρισμένα έγχυση μέρη ASSAB μερών σχηματοποίησης εγχύσεων
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Υλικό: 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53, ASTM: P20, ASTM: P20+Ni (DIN: 1.2738), ASTM: 420 (DIN: 1.2083
Χρώμα: Χάλυβας
Μέγεθος: 15*15cm*80*130cm
Επεξεργασία: CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)
Προσαρμοσμένη διαδικασία: Όλη η διαδικασία CNC μπορεί να γίνει σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
Παράδοση: Κανονικός χρόνος παραγωγής 5-13 ημέρες
Επεξεργασία επιφάνειας: Άλεση ακρίβειας, λείανση ακρίβειας
Συσκευασία: Ξύλινο κουτί χωρίς υποκαπνισμό
Υψηλό φως:

μέρη σχηματοποίησης εγχύσεων 60*70cm

,

μέρη σχηματοποίησης εγχύσεων 15*15cm

,

Φορμαρισμένα έγχυση μέρη ASSAB

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: GUANGDONG, ΚΙΝΑ
Μάρκα: DXM
Πιστοποίηση: ISO9001:2015
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμοσμένη μεγάλη βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στ
Χρόνος παράδοσης: Μεταβλητή προσαρμοσμένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-80*130cm Κανονικός χρόνος παραγωγής 5-12 ημέρες
Όροι πληρωμής: Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική γκάμα μεθόδων πληρωμής. Εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προσωπικό πωλήσε
Δυνατότητα προσφοράς: 290000 Σετ/Έτος
Περιγραφή προϊόντων

Τυποποιημένα φορμαρισμένα έγχυση κομμάτια κοιλωμάτων φορμών κώδικα με το προσαρμοσμένο λογότυπο

Περιγραφή προϊόντων:

Φορμαρισμένα τα έγχυση μέρη είναι ακρίβεια επεξεργαμένος τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στη μηχανή στις διάφορες βιομηχανίες, με τη διάφορη επεξεργασία επιφάνειας όπως η άλεση ακρίβειας και η λείανση ακρίβειας. Για τη μεταβλητή προσαρμοσμένη βάση φορμών, η σειρά είναι 15*15cm-80*130cm, και ο κανονικός χρόνος παραγωγής είναι 5-12 ημέρες. Το υλικό που χρησιμοποιείται για φορμαρισμένα τα έγχυση μέρη περιλαμβάνει 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53, ASTM: P20, ASTM: P20+Ni (DIN: 1.2738), ASTM: 420 (DIN: 1.2083), ASSAB: S136, ASTM: P21 (Ιαπωνία: ), ASTM: H13 (DIN: 1.2344, JIS: SKD61, ASSAB: 8407), και η επεξεργασία είναι CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.). Εκτός από την τυποποιημένη βάση φορμών, φορμαρισμένα τα έγχυση μέρη μας μπορούν να παρέχουν τα πρόσθετα προγράμματα επεξεργασίας όπως ο τύπος χάλυβα αλλαγής πιάτων αβ και πιάτων ώθησης, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνουν λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, να καθοδηγήσουν τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη βελόνα. Άκρη πιάτων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), ακροφύσιο αναρρόφησης. Τρύπα, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος).

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Μέρη σχηματοποίησης εγχύσεων
 • Χρώμα: Χάλυβας
 • Λογότυπο: Προσαρμοσμένος
 • Μορφή: Προσαρμοσμένος
 • Αναφορά:
  • Είναι η αναφορά από DXM μια φόρος-συμπεριλαμβάνουσα τιμή;● Ναι, η αναφορά DXM περιλαμβάνει το φόρο προστιθέμενης αξίας 13%.
  • Η αναφορά DXM περιλαμβάνει το φορτίο;● Η αναφορά προϊόντων δεν περιλαμβάνει το φορτίο, και το φορτίο θα υπολογιστεί χωριστά προτού να επιβεβαιωθεί η διαταγή.
 • Πρότυπα:
  • Το ακόνισμα του αληθινού στρογγυλού μανικιού οδηγών μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει τον αριθμό ανοίγματος και κλεισίματος των φορμών από 20%, να αποτρέψει τη θέση οδηγών από το τράβηγμα και να βελτιώσει τη ζωή υπηρεσιών της φόρμας.
  • Προσαρμοσμένο υλικό 50c, σκληρότητα HB=160-180. Υψηλότερη σκληρότητα, χαμηλότερο ποσοστό παραμόρφωσης, καλύτερο τέρμα και καλύτερη αντίσταση σκουριάς από το συνηθισμένο χάλυβα (σκληρότητα 140-170).
  • Ολόκληρο το σύνολο CNC χρήσης δοντιών βιδών διαδικασίας δοντιών εξώθησης, ομαλά δόντια βιδών, εύκολα να αποσυνθέσουν και να συγκεντρώσουν.
  • Το κεφάλι βιδών υποβάλλεται σε επεξεργασία με CNC τη βύθιση, το κατώτατο σημείο της τρύπας είναι επίπεδο, και η απόδοση κλειδώματος είναι καλύτερη.
  • Η τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC, με το καλό κατακόρυφο.
  • Η ανοχή πάχους πιάτων είναι +0-0.1mm. Προετοιμάστε τα προ-εξατομικεύσιμα εξαρτήματα για να κοντύνετε το χρόνο παραγωγής φορμών.
  • Εισαγόμενος εξοπλισμός: MAZAK, OKUMA, MORI SEIKI, MAKINO, με την ακριβή επαναλαμβανόμενη ανοχή προσδιορισμού θέσης και τρυπών και πλαισίων ακρίβειας 0.01mm και το αγαθό τελειώνουν.
  • Η χρησιμοποίηση του υψηλού σημείου εισήγαγε τα τέμνοντα εργαλεία (ελβετικό Sandvik και ιαπωνικός ΜΕΓΑΛΟΣ) για να βελτιώσει την ευθύτητα και την ακρίβεια των τρυπών και των πλαισίων και της ακρίβειας και του τέρματος της ολόκληρης επεξεργασίας της βάσης φορμών.

Τεχνικές παράμετροι:

Ιδιότητες Περιγραφές
Εφαρμογή Καθημερινές ανάγκες, παιχνίδια, καλλυντικά, ηλεκτρικές συσκευές, ιατρικός εξοπλισμός, κ.λπ.
Μορφή Προσαρμοσμένος
Χρώμα Χάλυβας
Μέγεθος

15*15cm*80*130cm

Παράδοση Μεταβλητή προσαρμοσμένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-80*130cm Κανονικός χρόνος παραγωγής 5-12 ημέρες
Επεξεργασία επιφάνειας Άλεση ακρίβειας, λείανση ακρίβειας
Επιλογή προϊόντων Εκτός από την τυποποιημένη βάση φορμών, μπορούν άλλα προγράμματα επεξεργασίας να γίνουν για τα προϊόντα πλαισίων φορμών;● Τα ακόλουθα πρόσθετα προγράμματα επεξεργασίας μπορούν να γίνουν για τα προϊόντα βάσεων φορμών: Ο τύπος χάλυβα αλλαγής πιάτων αβ και πιάτων ώθησης, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνει λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, καθοδηγεί τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη βελόνα. Άκρη πιάτων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), ακροφύσιο αναρρόφησης. Τρύπα, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος). ● Εάν τα ανωτέρω προγράμματα επεξεργασίας δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με άμεσα.
Πρότυπα 1. Το ακόνισμα του αληθινού στρογγυλού μανικιού οδηγών μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει τον αριθμό ανοίγματος και κλεισίματος των φορμών από 20%, να αποτρέψει τη θέση οδηγών από το τράβηγμα και να βελτιώσει τη ζωή υπηρεσιών της φόρμας. 2. Προσαρμοσμένο υλικό 50c, σκληρότητα HB=160-180. Υψηλότερη σκληρότητα, χαμηλότερο ποσοστό παραμόρφωσης, καλύτερο τέρμα και καλύτερη αντίσταση σκουριάς από το συνηθισμένο χάλυβα (σκληρότητα 140-170). 3. Ολόκληρο το σύνολο CNC χρήσης δοντιών βιδών διαδικασίας δοντιών εξώθησης, ομαλά δόντια βιδών, εύκολα να αποσυνθέσουν και να συγκεντρώσουν. 4. Το κεφάλι βιδών υποβάλλεται σε επεξεργασία με CNC τη βύθιση, το κατώτατο σημείο της τρύπας είναι επίπεδο, και η απόδοση κλειδώματος είναι καλύτερη. 5. Η τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC, με το καλό κατακόρυφο. 6. Η ανοχή πάχους πιάτων είναι +0-0.1mm. Προετοιμάστε τα προ-εξατομικεύσιμα εξαρτήματα για να κοντύνετε το χρόνο παραγωγής φορμών. 7. Εισαγόμενος εξοπλισμός: MAZAK, OKUMA, MORI SEIKI, MAKINO, με την ακριβή επαναλαμβανόμενη ανοχή προσδιορισμού θέσης και τρυπών και πλαισίων ακρίβειας 0.01mm και το αγαθό τελειώνουν. 8. Η χρησιμοποίηση του υψηλού σημείου εισήγαγε τα τέμνοντα εργαλεία (ελβετικό Sandvik και ιαπωνικός ΜΕΓΑΛΟΣ) για να βελτιώσει την ευθύτητα και την ακρίβεια των τρυπών και των πλαισίων και της ακρίβειας και του τέρματος της ολόκληρης επεξεργασίας της βάσης φορμών.
Λογότυπο Προσαρμοσμένος
Επεξεργασία CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)

Εφαρμογές:

Φορμαρισμένα τα έγχυση μέρη από DXM προσφέρουν την υψηλής ποιότητας τυποποιημένη μεγάλη βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού που κατασκευάζεται Guangdong, Κίνα και που πιστοποιείται με ISO9001: 2015. Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 1, και η τιμή αναφέρεται σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις επεξεργασίας που παρέχετε. Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στους οριζόμενους λιμένες από τη μεταφορά θάλασσας χρησιμοποιώντας τα εμπορευματοκιβώτια. Αυτή η μεταβλητή προσαρμοσμένη βάση φορμών κυμαίνεται από 15*15cm-80*130cm, και ο κανονικός χρόνος παραγωγής είναι 5-12 ημέρες. Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική σειρά των μεθόδων πληρωμής, και όλες οι διαταγές μπορούν να τιμολογηθούν με τα ειδικά τιμολόγια Φ.Π.Α. Η δυνατότητα ανεφοδιασμού μας είναι 200 σύνολα/έτος, και η αναφορά από DXM περιλαμβάνει το φόρο προστιθέμενης αξίας 13%. Η αναφορά δεν περιλαμβάνει το φορτίο, και το φορτίο θα υπολογιστεί χωριστά προτού να επιβεβαιωθεί η διαταγή. Η επεξεργασία επιφάνειας του προϊόντος είναι άλεση ακρίβειας και λείανση ακρίβειας, και το χρώμα είναι χάλυβας. Η μορφή είναι επίσης εξατομικεύσιμη.

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένη υπηρεσία μερών σχηματοποίησης εγχύσεων
 • Εμπορικό σήμα: DXM
 • Πρότυπος αριθμός: Τυποποιημένη μεγάλη βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού
 • Θέση προέλευσης: Guangdong, Κίνα
 • Πιστοποίηση: ISO9001: 2015
 • Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1
 • Τιμή: Η αναφορά σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις επεξεργασίας εσείς παρείχε
 • Λεπτομέρειες συσκευασίας: Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στους οριζόμενους λιμένες από τη μεταφορά θάλασσας χρησιμοποιώντας τα εμπορευματοκιβώτια.
 • Χρόνος παράδοσης: Μεταβλητή προσαρμοσμένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-80*130cm κανονικός χρόνος παραγωγής 5-12 ημέρες
 • Όροι πληρωμής: Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική σειρά των μεθόδων πληρωμής. Παρακαλώ εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προσωπικό πωλήσεών μας. Μπορεί DXM να παρέχει τα τιμολόγια Φ.Π.Α; Όλες οι διαταγές μπορούν να τιμολογηθούν με τα ειδικά τιμολόγια Φ.Π.Α.
 • Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 290000 σύνολα/έτος
 • Παράδοση: Μεταβλητή προσαρμοσμένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-80*130cm Κανονικός χρόνος παραγωγής 5-12 ημέρες
 • Μέγεθος: 15*15cm*80*130cm
 • Χρώμα: Χάλυβας
 • Επεξεργασία επιφάνειας: Άλεση ακρίβειας, λείανση ακρίβειας
 • Επεξεργασία: CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία μερών σχηματοποίησης εγχύσεων

Προσφέρουμε την περιεκτικές τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία για τα μέρη σχηματοποίησης εγχύσεων. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας θα συνεργαστεί στενά με σας για να εξασφαλίσει ότι τα μέρη σχηματοποίησης εγχύσεών σας καλύπτουν τις ακριβείς απαιτήσεις σας. Προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 • Βοήθεια σχεδίου και εφαρμοσμένης μηχανικής
 • Υλικές επιλογή και πρόσβαση
 • Εξασφάλιση δοκιμής και ποιότητας
 • Επιτόπιες εγκατάσταση και συντήρηση
 • Ανίχνευση μηχανικών βλαβών

Παρέχουμε επίσης τα ανταλλακτικά και τις υπηρεσίες αντικατάστασης, και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο συντήρησης για τα μέρη σχηματοποίησης εγχύσεών σας. Μας ελάτε σε επαφή με για να μάθετε σήμερα περισσότερων για τη τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία μερών σχηματοποίησης εγχύσεών μας.

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία για τα μέρη σχηματοποίησης εγχύσεων:

Τα τελειωμένα μέρη σχηματοποίησης εγχύσεων συσκευάζονται προσεκτικά για την ασφαλή ναυτιλία. Είναι τυλιγμένοι στο περικάλυμμα και τα κουτιά από χαρτόνι φυσαλίδων, και τοποθετημένος στα ξύλινες κλουβιά ή τις παλέτες για να εξασφαλίσει τα μέρη παραδίδεται στον τέλειο όρο.

Παρέχουμε τις διάφορες επιλογές ναυτιλίας, από τη σαφή ναυτιλία στο φορτίο θάλασσας. Συνεργαζόμαστε επίσης με τους πελάτες για να καθορίσουμε την καλύτερη λύση ναυτιλίας για τις ανάγκες τους, και μπορούμε να παρέχουμε την από σπίτι σε σπίτι υπηρεσία για διευκόλυνση του πελάτη.

FAQ:

.

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Wang
Τηλ.: : 18023207010
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)