Τυποποιημένη ανοχή 0.1mm πάχους πιάτων μερών φορμών μορφής πλαστική

1
MOQ
Quotation according to the drawings and processing requirements you provided
τιμή
Τυποποιημένη ανοχή 0.1mm πάχους πιάτων μερών φορμών μορφής πλαστική
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Εφαρμογή: Καθημερινές ανάγκες, παιχνίδια, καλλυντικά, ηλεκτρικές συσκευές, ιατρικός εξοπλισμός, κ.λπ.
Πρότυπα: 8 Πλεονεκτήματα για τα προϊόντα μας, όπως λείανση αληθινού στρογγυλού οδηγού χιτωνίου, προσαρμοσμένο
Χρώμα: Χάλυβας
Επεξεργασία: CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)
Αναφορά: Η προσφορά της DXM περιλαμβάνει Φόρο Προστιθέμενης Αξίας 13%. Η προσφορά προϊόντος δεν περιλαμβάνει
Υπηρεσία: Δωρεάν αναθεώρηση σχεδίου. Σας ενημερώνουμε με ακρίβεια για τον χρόνο παράδοσης. Προσφορά Προσφοράς,
Επεξεργασία επιφάνειας: Άλεση ακρίβειας, λείανση ακρίβειας
Υψηλό φως:

Τυποποιημένα μέρη φορμών μορφής πλαστικά

,

Πλαστική ανοχή 0.1mm μερών φορμών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: GUANGDONG, ΚΙΝΑ
Μάρκα: DXM
Πιστοποίηση: ISO9001:2015
Αριθμό μοντέλου: Τυποποιημένη λεπτή βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στ
Χρόνος παράδοσης: Τυποποιημένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-35*45cm Κανονικός χρόνος παραγωγής τροποποιημένη βάση φορμώ
Όροι πληρωμής: Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική γκάμα μεθόδων πληρωμής. Εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προσωπικό πωλήσε
Δυνατότητα προσφοράς: 500 SETS/YEAR
Περιγραφή προϊόντων

Τα πλαστικά μέρη φορμών άλεσης ακρίβειας με την τυποποιημένη μορφή και το φορτίο θα υπολογιστούν χωριστά πριν από τη διαταγή

Περιγραφή προϊόντων:

Τα πλαστικά μέρη φορμών είναι μέρη ακρίβειας που κατασκευάζονται που χρησιμοποιούν τις προηγμένες τεχνικές παραγωγής για να ανταποκριθούν τα υψηλότερα πρότυπα της ακρίβειας και της ποιότητας. DXM προσφέρει μια περιεκτική σειρά των πλαστικών μερών φορμών που σχεδιάζονται για να καλύψουν τις απαιτήσεις των πιό απαιτητικών εφαρμογών. Τα πλαστικά μέρη φορμών μας παράγονται χρησιμοποιώντας εισαγόμενα τα υψηλό σημείο τέμνοντα εργαλεία, ελβετικό Sandvik, ιαπωνικός ΜΕΓΑΛΟΣ και CNC η διαδικασία δοντιών εξώθησης, που εξασφαλίζει ακρίβεια, ακρίβεια και ένα αγαθό τελειώνει. Τα μέρη είναι διαθέσιμα στο χρώμα χάλυβα και μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Η ανοχή πάχους πιάτων είναι +0-0.1mm, σιγουρεμένος ότι τα μέρη εγκαθιστούν τέλεια και παραμένουν σταθερά στον προοριζόμενο σκοπό τους. Παρέχουμε στους πελάτες μας την ελεύθερη αναθεώρηση σχεδίων, τη ακριβή πληροφορία στο χρόνο παράδοσης και μια λεπτή αναφορά που περιλαμβάνει όλες τα στοιχεία επεξεργασίας και τις λεπτομερείς δαπάνες.

Τα πλαστικά μέρη φορμών μας σχεδιάζονται με το ακόνισμα των αληθινών στρογγυλών μανικιών οδηγών που μπορούν αποτελεσματικά να αυξήσουν τον αριθμό ανοίγματος και κλεισίματος των φορμών από 20%, παρεμπόδιση των θέσεων οδηγών από το τράβηγμα και τη βελτίωση της ζωής υπηρεσιών των φορμών. Το υλικό χρησιμοποιούμενο είναι ένα προσαρμοσμένο 50C με μια σκληρότητα HB=160-180, η οποία είναι υψηλότερη από το συνηθισμένο χάλυβα, που δίνει του καλύτερα την αντίσταση σκουριάς και ένα χαμηλότερο ποσοστό παραμόρφωσης. Το κεφάλι βιδών υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC που βυθίζει με ένα κατώτατο σημείο της τρύπας που είναι επίπεδης, και η απόδοση κλειδώματος είναι καλύτερη. Η τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC με το καλό κατακόρυφο. Χρησιμοποιούμε επίσης την άλεση και τη λείανση ακρίβειας για την επεξεργασία επιφάνειας.

DXM παρέχει επίσης στην επαγγελματική υπηρεσία μεταπωλήσεων τη 24ωρη ομάδα -καθήκοντός μας που θα λύσει τα προβλήματα στην πρώτη φορά και θα εφαρμόσει έπειτα τις ευθύνες χωρίς σπατάλη του χρόνου στον καθορισμό των ευθυνών. Οι έρευνες μεταπωλήσεων πραγματοποιούνται επίσης για να καταλάβουν τη χρήση. Η αναφορά μας περιλαμβάνει το φόρο προστιθέμενης αξίας 13%, αλλά δεν περιλαμβάνει το φορτίο, το οποίο θα υπολογιστεί χωριστά προτού να επιβεβαιωθεί η διαταγή.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Πλαστικά μέρη φορμών
 • Πρότυπα:
  • Το ακόνισμα του αληθινού στρογγυλού μανικιού οδηγών μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει τον αριθμό ανοίγματος και κλεισίματος των φορμών από 20%, να αποτρέψει τη θέση οδηγών από το τράβηγμα και να βελτιώσει τη ζωή υπηρεσιών της φόρμας.
  • Προσαρμοσμένο υλικό 50c, σκληρότητα HB=160-180. Υψηλότερη σκληρότητα, χαμηλότερο ποσοστό παραμόρφωσης, καλύτερο τέρμα και καλύτερη αντίσταση σκουριάς από το συνηθισμένο χάλυβα (σκληρότητα 140-170).
  • Ολόκληρο το σύνολο CNC χρήσης δοντιών βιδών διαδικασίας δοντιών εξώθησης, ομαλά δόντια βιδών, εύκολα να αποσυνθέσουν και να συγκεντρώσουν.
  • Το κεφάλι βιδών υποβάλλεται σε επεξεργασία με CNC τη βύθιση, το κατώτατο σημείο της τρύπας είναι επίπεδο, και η απόδοση κλειδώματος είναι καλύτερη.
  • Η τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC, με το καλό κατακόρυφο.
  • Η ανοχή πάχους πιάτων είναι +0-0.1mm. Προετοιμάστε τα προ-εξατομικεύσιμα εξαρτήματα για να κοντύνετε το χρόνο παραγωγής φορμών.
  • Εισαγόμενος εξοπλισμός: MAZAK, OKUMA, MORI SEIKI, MAKINO, με την ακριβή επαναλαμβανόμενη ανοχή προσδιορισμού θέσης και τρυπών και πλαισίων ακρίβειας 0.01mm και το αγαθό τελειώνουν.
  • Η χρησιμοποίηση του υψηλού σημείου εισήγαγε τα τέμνοντα εργαλεία (ελβετικό Sandvik και ιαπωνικός ΜΕΓΑΛΟΣ) για να βελτιώσει την ευθύτητα και την ακρίβεια των τρυπών και των πλαισίων και της ακρίβειας και του τέρματος της ολόκληρης επεξεργασίας της βάσης φορμών.
 • Επιλογή προϊόντων:
  • Εκτός από την τυποποιημένη βάση φορμών, μπορούν άλλα προγράμματα επεξεργασίας να γίνουν για τα προϊόντα πλαισίων φορμών;
   • Τα ακόλουθα πρόσθετα προγράμματα επεξεργασίας μπορούν να γίνουν για τα προϊόντα βάσεων φορμών: Ο τύπος χάλυβα αλλαγής πιάτων αβ και πιάτων ώθησης, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνει λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, καθοδηγεί τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη βελόνα. Άκρη πιάτων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), ακροφύσιο αναρρόφησης. Τρύπα, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος).
   • Εάν τα ανωτέρω προγράμματα επεξεργασίας δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με άμεσα.
 • Χρώμα: Χάλυβας
 • Εφαρμογή: Καθημερινές ανάγκες, παιχνίδια, καλλυντικά, ηλεκτρικές συσκευές, ιατρικός εξοπλισμός, κ.λπ.
 • Μορφή: Πρότυπα

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος Αξία
Επιλογή προϊόντων Εκτός από την τυποποιημένη βάση φορμών, μπορούν άλλα προγράμματα επεξεργασίας να γίνουν για τα προϊόντα πλαισίων φορμών; Τα ακόλουθα πρόσθετα προγράμματα επεξεργασίας μπορούν να γίνουν για τα προϊόντα βάσεων φορμών: Ο τύπος χάλυβα αλλαγής πιάτων αβ και πιάτων ώθησης, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνει λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, καθοδηγεί τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη βελόνα. Άκρη πιάτων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), ακροφύσιο αναρρόφησης. Τρύπα, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος). Εάν τα ανωτέρω προγράμματα επεξεργασίας δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με άμεσα.
Πρότυπα Το ακόνισμα του αληθινού στρογγυλού μανικιού οδηγών μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει τον αριθμό ανοίγματος και κλεισίματος των φορμών από 20%, να αποτρέψει τη θέση οδηγών από το τράβηγμα και να βελτιώσει τη ζωή υπηρεσιών της φόρμας. Προσαρμοσμένο υλικό 50c, σκληρότητα HB=160-180. Υψηλότερη σκληρότητα, χαμηλότερο ποσοστό παραμόρφωσης, καλύτερο τέρμα και καλύτερη αντίσταση σκουριάς από το συνηθισμένο χάλυβα (σκληρότητα 140-170). Ολόκληρο το σύνολο CNC χρήσης δοντιών βιδών δοντιών εξώθησης επεξεργάζεται, ομαλά δόντια βιδών, εύκολα να αποσυνθέσουν και να συγκεντρώσουν. Το κεφάλι βιδών υποβάλλεται σε επεξεργασία με CNC τη βύθιση, το κατώτατο σημείο της τρύπας είναι επίπεδο, και η απόδοση κλειδώματος είναι καλύτερη. Η τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC, με το καλό κατακόρυφο. Η ανοχή πάχους πιάτων είναι +0-0.1mm. Προετοιμάστε τα προ-εξατομικεύσιμα εξαρτήματα για να κοντύνετε το χρόνο παραγωγής φορμών. Εισαγόμενος εξοπλισμός: MAZAK, OKUMA, MORI SEIKI, MAKINO, με την ακριβή επαναλαμβανόμενη ανοχή προσδιορισμού θέσης και τρυπών και πλαισίων ακρίβειας 0.01mm και το αγαθό τελειώνουν. Η χρησιμοποίηση του υψηλού σημείου εισήγαγε τα τέμνοντα εργαλεία (ελβετικό Sandvik και ιαπωνικός ΜΕΓΑΛΟΣ) για να βελτιώσει την ευθύτητα και την ακρίβεια των τρυπών και των πλαισίων και της ακρίβειας και του τέρματος της ολόκληρης επεξεργασίας της βάσης φορμών.
Επεξεργασία CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)
Μέγεθος

15*15cm-40*50cm

Χρώμα Χάλυβας
Αναφορά Είναι η αναφορά από DXM μια φόρος-συμπεριλαμβάνουσα τιμή; Ναι, η αναφορά DXM περιλαμβάνει το φόρο προστιθέμενης αξίας 13%. Η αναφορά DXM περιλαμβάνει το φορτίο; Η αναφορά προϊόντων δεν περιλαμβάνει το φορτίο, και το φορτίο θα υπολογιστεί χωριστά προτού να επιβεβαιωθεί η διαταγή.
Υλικό 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53
Εφαρμογή Καθημερινές ανάγκες, παιχνίδια, καλλυντικά, ηλεκτρικές συσκευές, ιατρικός εξοπλισμός, κ.λπ.
Μορφή Πρότυπα
Λογότυπο DXM

Εφαρμογές:

Τυποποιημένη λεπτή βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού DXM

Εμπορικό σήμα: DXM
Πρότυπος αριθμός: Τυποποιημένη λεπτή βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού
Θέση προέλευσης: Guangdong, Κίνα
Πιστοποίηση: ISO9001: 2015
Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1
Τιμή: Η αναφορά σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις επεξεργασίας εσείς παρείχε
Λεπτομέρειες συσκευασίας: Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στους οριζόμενους λιμένες από τη μεταφορά θάλασσας χρησιμοποιώντας τα εμπορευματοκιβώτια.
Χρόνος παράδοσης: Τυποποιημένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-35*45cm κανονικός χρόνος παραγωγής τροποποιημένη βάση φορμών 1 ημέρας πρότυπα: Σειρά 15*20cm-40*50cm κανονικός χρόνος παραγωγής 1-2 ημέρες
Όροι πληρωμής: Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική σειρά των μεθόδων πληρωμής. Παρακαλώ εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προσωπικό πωλήσεών μας. Μπορεί DXM να παρέχει τα τιμολόγια Φ.Π.Α; Όλες οι διαταγές μπορούν να τιμολογηθούν με τα ειδικά τιμολόγια Φ.Π.Α.
Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 290000 σύνολα/έτος
Μορφή: Πρότυπα
Επεξεργασία επιφάνειας: Άλεση ακρίβειας, λείανση ακρίβειας
Επεξεργασία: CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)
Πρότυπα:

 • Το ακόνισμα του αληθινού στρογγυλού μανικιού οδηγών μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει τον αριθμό ανοίγματος και κλεισίματος των φορμών από 20%, να αποτρέψει τη θέση οδηγών από το τράβηγμα και να βελτιώσει τη ζωή υπηρεσιών της φόρμας.
 • Προσαρμοσμένο υλικό 50c, σκληρότητα HB=160-180. Υψηλότερη σκληρότητα, χαμηλότερο ποσοστό παραμόρφωσης, καλύτερο τέρμα και καλύτερη αντίσταση σκουριάς από το συνηθισμένο χάλυβα (σκληρότητα 140-170).
 • Ολόκληρο το σύνολο CNC χρήσης δοντιών βιδών δοντιών εξώθησης επεξεργάζεται, ομαλά δόντια βιδών, εύκολα να αποσυνθέσουν και να συγκεντρώσουν.
 • Το κεφάλι βιδών υποβάλλεται σε επεξεργασία με CNC τη βύθιση, το κατώτατο σημείο της τρύπας είναι επίπεδο, και η απόδοση κλειδώματος είναι καλύτερη.
 • Η τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC, με το καλό κατακόρυφο.
 • Η ανοχή πάχους πιάτων είναι +0-0.1mm. Προετοιμάστε τα προ-εξατομικεύσιμα εξαρτήματα για να κοντύνετε το χρόνο παραγωγής φορμών.
 • Εισαγόμενος εξοπλισμός: MAZAK, OKUMA, MORI SEIKI, MAKINO, με την ακριβή επαναλαμβανόμενη ανοχή προσδιορισμού θέσης και τρυπών και πλαισίων ακρίβειας 0.01mm και το αγαθό τελειώνουν.
 • Η χρησιμοποίηση του υψηλού σημείου εισήγαγε τα τέμνοντα εργαλεία (ελβετικό Sandvik και ιαπωνικός ΜΕΓΑΛΟΣ) για να βελτιώσει την ευθύτητα και την ακρίβεια των τρυπών και των πλαισίων και της ακρίβειας και του τέρματος της ολόκληρης επεξεργασίας της βάσης φορμών.

Επιλογή προϊόντων:

 • Εκτός από την τυποποιημένη βάση φορμών, μπορούν άλλα προγράμματα επεξεργασίας να γίνουν για τα προϊόντα πλαισίων φορμών;
  ●Τα ακόλουθα πρόσθετα προγράμματα επεξεργασίας μπορούν να γίνουν για τα προϊόντα βάσεων φορμών: Ο τύπος χάλυβα αλλαγής πιάτων αβ και πιάτων ώθησης, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνει λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, καθοδηγεί τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη βελόνα. Άκρη πιάτων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), ακροφύσιο αναρρόφησης. Τρύπα, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος).
  ●Εάν τα ανωτέρω προγράμματα επεξεργασίας δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με άμεσα.

Προσαρμογή:

Πλαστικά μέρη φορμών

Εμπορικό σήμα: DXM

Πρότυπος αριθμός: Τυποποιημένη λεπτή βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού

Θέση προέλευσης: Guangdong, Κίνα

Πιστοποίηση: ISO9001: 2015

Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1

Τιμή: Η αναφορά σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις επεξεργασίας εσείς παρείχε

Λεπτομέρειες συσκευασίας: Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στους οριζόμενους λιμένες από τη μεταφορά θάλασσας χρησιμοποιώντας τα εμπορευματοκιβώτια.

Χρόνος παράδοσης: Τυποποιημένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-35*45cm κανονικός χρόνος παραγωγής τροποποιημένη βάση φορμών 1 ημέρας πρότυπα: Σειρά 15*20cm-40*50cm κανονικός χρόνος παραγωγής 1-2 ημέρες

Όροι πληρωμής: Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική σειρά των μεθόδων πληρωμής. Παρακαλώ εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προσωπικό πωλήσεών μας. Μπορεί DXM να παρέχει τα τιμολόγια Φ.Π.Α; Όλες οι διαταγές μπορούν να τιμολογηθούν με τα ειδικά τιμολόγια Φ.Π.Α.

Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 290000 σύνολα/έτος

Αναφορά: 1. Είναι η αναφορά από DXM μια φόρος-συμπεριλαμβάνουσα τιμή;● Ναι, η αναφορά DXM περιλαμβάνει το φόρο προστιθέμενης αξίας 13%. 2. Η αναφορά DXM περιλαμβάνει το φορτίο; ● Η αναφορά προϊόντων δεν περιλαμβάνει το φορτίο, και το φορτίο θα υπολογιστεί χωριστά προτού να επιβεβαιωθεί η διαταγή.

Επεξεργασία επιφάνειας: Άλεση ακρίβειας, λείανση ακρίβειας

Επεξεργασία: CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)

Επιλογή προϊόντων: 1. Εκτός από την τυποποιημένη βάση φορμών, μπορούν άλλα προγράμματα επεξεργασίας να γίνουν για τα προϊόντα πλαισίων φορμών;● Τα ακόλουθα πρόσθετα προγράμματα επεξεργασίας μπορούν να γίνουν για τα προϊόντα βάσεων φορμών: Ο τύπος χάλυβα αλλαγής πιάτων αβ και πιάτων ώθησης, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνει λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, καθοδηγεί τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη βελόνα. Άκρη πιάτων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), ακροφύσιο αναρρόφησης. Τρύπα, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος). ● Εάν τα ανωτέρω προγράμματα επεξεργασίας δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με άμεσα.

Υλικό: 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Πλαστικές τεχνική υποστήριξη & υπηρεσία μερών φορμών

Παρέχουμε την περιεκτικές τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία για όλα τα πλαστικά μέρη φορμών. Το πεπειραμένο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε και να παρέχετε τις πολύτιμες συμβουλές για το πώς να επιλέξετε τα καλύτερα μέρη για την αίτησή σας. Προσφέρουμε επίσης την εγκατάσταση και τις υπηρεσίες συντήρησης, καθώς επίσης και τα επιτόπια μέρη υπηρεσιών επισκευής και αντικατάστασης για ορισμένα.

Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των υψηλής ποιότητας πλαστικών μερών και της τεχνικής υποστήριξης φορμών για να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν το καλύτερο δυνατό προϊόν. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορείτε να έχετε και να παρέχετε τις λύσεις για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών. Προσπαθούμε να δώσουμε τις έγκαιρες και ακριβείς απαντήσεις σε όλες τις έρευνες.

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία των πλαστικών μερών φορμών

Τα πλαστικά μέρη φορμών συσκευάζονται και σταλμένος με τέτοιο τρόπο ώστε που εξασφαλίζει δεν είναι χαλασμένα κατά τη διάρκεια της διέλευσης. Όλα τα μέρη τοποθετούνται σε μια πλαστική τσάντα ή ένα πεδίο, και συσκευάζονται έπειτα σε ένα σκληρό κουτί από χαρτόνι για να παρέχουν την προστασία από τον κλονισμό, τη δόνηση, και την υγρασία. Το κιβώτιο εξασφαλίζεται με την ταινία, και ονομάζεται έπειτα με τη διεύθυνση του πελάτη και άλλη σχετική πληροφορία.

Το κιβώτιο σφραγίζεται έπειτα και στέλνεται μέσω ενός αξιόπιστου μεταφορέα όπως το UPS ή η Fedex. Οι πληροφορίες καταδίωξης παρέχονται στον πελάτη όταν στέλνεται η αποστολή, και ο πελάτης μπορεί έπειτα να ακολουθήσει την αποστολή και να λάβει τις αναπροσαρμογές στην πρόοδό του.

FAQ:

Q1: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα των πλαστικών μερών φορμών;
Α1: Το εμπορικό σήμα των πλαστικών μερών φορμών είναι DXM.
Q2: Ποιος είναι ο πρότυπος αριθμός του προϊόντος;
A2: Ο πρότυπος αριθμός του προϊόντος είναι τυποποιημένη λεπτή βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού.
Q3: Πού τα πλαστικά μέρη φορμών παράγονται;
A3: Τα πλαστικά μέρη φορμών παράγονται Guangdong, Κίνα.
Q4: DXM παρέχει την πιστοποίηση;
A4: Ναι, DXM παρέχει ISO9001: πιστοποίηση του 2015.
Q5: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής;
A5: Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 1.
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Wang
Τηλ.: : 18023207010
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)