Βάση ISO9001 φορμών εγχύσεων πιάτων βάσεων φορμών DXM Spectial: 2015

1
MOQ
Quotation according to the drawings and processing requirements you provided
τιμή
Βάση ISO9001 φορμών εγχύσεων πιάτων βάσεων φορμών DXM Spectial: 2015
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Μορφή: Προσαρμοσμένος
Επεξεργασία: CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)
Υλικό: 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53, ASTM: P20, ASTM: P20+Ni (DIN: 1.2738), ASTM: 420 (DIN: 1.2083
Επεξεργασία επιφάνειας: Άλεση ακρίβειας, λείανση ακρίβειας
Υπηρεσία: Δωρεάν αναθεώρηση σχεδίου. Σας ενημερώνουμε με ακρίβεια για τον χρόνο παράδοσης. Προσφορά Προσφοράς,
Παράδοση: Κανονικός χρόνος παραγωγής 5-13 ημέρες
Συσκευασία: Ξύλινο κουτί χωρίς υποκαπνισμό
Εφαρμογή: Ανάγκες της Aily, παιχνίδια, καλλυντικά, ηλεκτρικές συσκευές, ιατρικός εξοπλισμός, κ.λπ.
Υψηλό φως:

Πιάτα βάσεων φορμών DXM Spectial

,

Πιάτα βάσεων φορμών Spectial ISO9001: 2015

,

Βάση ISO9001 φορμών εγχύσεων: 2015

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: GUANGDONG, ΚΙΝΑ
Μάρκα: DXM
Πιστοποίηση: ISO9001:2015
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμοσμένη λεπτή βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στ
Χρόνος παράδοσης: Μεταβλητή προσαρμοσμένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-80*130cm κανονικός χρόνος παραγωγής 5-12 ημέρες.
Όροι πληρωμής: Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική γκάμα μεθόδων πληρωμής. Εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προσωπικό πωλήσε
Δυνατότητα προσφοράς: 290000 Σετ/Έτος
Περιγραφή προϊόντων

Τα προσαρμοσμένα φορμάροντας πιάτα βάσεων με και η απόδοση κλειδώματος είναι καλύτερα. CNC επεξεργάστηκε την τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου

Περιγραφή προϊόντων:

Τα ειδικά πιάτα βάσεων φορμών είναι μια μεγάλη επιλογή για ποικίλες χρήσεις όπως aily οι ανάγκες, τα παιχνίδια, τα καλλυντικά, οι ηλεκτρικές συσκευές, ο ιατρικός εξοπλισμός, κ.λπ. Με τα μεγέθη που κυμαίνονται από 20*25cm ως 50*70cm και τη δυνατότητα να προσαρμοστούν τα λογότυπα, αυτά τα πιάτα μπορούν να προσαρμοστούν για να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε ανάγκη. DXM χρησιμοποιεί CNC επεξεργαμένος στη μηχανή (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.) για να εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα της ακρίβειας και της ακρίβειας. Κατά διαταγή από DXM, την πελάτες πρέπει να γνωρίσουν ότι η αναφορά δεν περιλαμβάνει το φορτίο, και το φορτίο θα υπολογιστεί χωριστά προτού να επιβεβαιωθεί η διαταγή. Επιπλέον, η αναφορά από DXM είναι φόρος-συμπεριλαμβάνουσα, συμπεριλαμβανομένου του φόρου προστιθέμενης αξίας 13%. Τα ειδικά πιάτα βάσεων φορμών από DXM είναι μια άριστη επιλογή για οποιαδήποτε εφαρμογή.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Το ακόνισμα του αληθινού στρογγυλού μανικιού οδηγών μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει τον αριθμό ανοίγματος και κλεισίματος των φορμών από 20%, να αποτρέψει τη θέση οδηγών από το τράβηγμα και να βελτιώσει τη ζωή υπηρεσιών της φόρμας.
 • Προσαρμοσμένο υλικό 50c, σκληρότητα HB=160-180. Υψηλότερη σκληρότητα, χαμηλότερο ποσοστό παραμόρφωσης, καλύτερο τέρμα και καλύτερη αντίσταση σκουριάς από το συνηθισμένο χάλυβα (σκληρότητα 140-170).
 • Ολόκληρο το σύνολο CNC χρήσης δοντιών βιδών δοντιών εξώθησης επεξεργάζεται, ομαλά δόντια βιδών, εύκολα να αποσυνθέσουν και να συγκεντρώσουν.
 • Το κεφάλι βιδών υποβάλλεται σε επεξεργασία με CNC τη βύθιση, το κατώτατο σημείο της τρύπας είναι επίπεδο, και η απόδοση κλειδώματος είναι καλύτερη.
 • Η τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC, με το καλό κατακόρυφο.
 • Η ανοχή πάχους πιάτων είναι +0-0.1mm. Προετοιμάστε τα προ-εξατομικεύσιμα εξαρτήματα για να κοντύνετε το χρόνο παραγωγής φορμών.
 • Εισαγόμενος εξοπλισμός: MAZAK, OKUMA, MORI SEIKI, MAKINO, με την ακριβή επαναλαμβανόμενη ανοχή προσδιορισμού θέσης και τρυπών και πλαισίων ακρίβειας 0.01mm και το αγαθό τελειώνουν.
 • Η χρησιμοποίηση του υψηλού σημείου εισήγαγε τα τέμνοντα εργαλεία (ελβετικό Sandvik και ιαπωνικός ΜΕΓΑΛΟΣ) για να βελτιώσει την ευθύτητα και την ακρίβεια των τρυπών και των πλαισίων και της ακρίβειας και του τέρματος της ολόκληρης επεξεργασίας της βάσης φορμών.
 • Εκτός από την τυποποιημένη βάση φορμών, μπορούν άλλα προγράμματα επεξεργασίας να γίνουν για τα προϊόντα πλαισίων φορμών;
 • Τα ακόλουθα πρόσθετα προγράμματα επεξεργασίας μπορούν να γίνουν για τα προϊόντα βάσεων φορμών: Ο τύπος χάλυβα αλλαγής πιάτων αβ και πιάτων ώθησης, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνει λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, καθοδηγεί τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη βελόνα. Άκρη πιάτων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), ακροφύσιο αναρρόφησης. Τρύπα, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος).
 • Η αναφορά προϊόντων δεν περιλαμβάνει το φορτίο, και το φορτίο θα υπολογιστεί χωριστά προτού να επιβεβαιωθεί η διαταγή.
 • Το χρώμα του προϊόντος είναι χάλυβας.
 • Το μέγεθος του προϊόντος είναι 20*25cm-50*70cm.
 • Η αναφορά από DXM είναι μια φόρος-συμπεριλαμβάνουσα τιμή.

Τεχνικές παράμετροι:

Όνομα Αξία
Παράδοση Μεταβλητή προσαρμοσμένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-80*130cm Κανονικός χρόνος παραγωγής 5-12 ημέρες
Μέγεθος

15*15cm*80*130cm

Συσκευασία Υποκαπνισμός-ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο
Υλικό 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53, ASTM: P20, ASTM: P20+Ni (DIN: 1.2738), ASTM: 420 (DIN: 1.2083), ASSAB: S136, ASTM: P21 (Ιαπωνία: ), ASTM: H13 (DIN: 1.2344, JIS: SKD61, ASSAB: 8407)
Χρώμα Χάλυβας
Επιλογή προϊόντων Εκτός από την τυποποιημένη βάση φορμών, μπορούν άλλα προγράμματα επεξεργασίας να γίνουν για τα προϊόντα πλαισίων φορμών; Τα ακόλουθα πρόσθετα προγράμματα επεξεργασίας μπορούν να γίνουν για τα προϊόντα βάσεων φορμών: Ο τύπος χάλυβα αλλαγής πιάτων αβ και πιάτων ώθησης, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνει λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, καθοδηγεί τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη βελόνα. Άκρη πιάτων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), ακροφύσιο αναρρόφησης. Τρύπα, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος). Εάν τα ανωτέρω προγράμματα επεξεργασίας δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με άμεσα.
Αναφορά Είναι η αναφορά από DXM μια φόρος-συμπεριλαμβάνουσα τιμή; Ναι, η αναφορά DXM περιλαμβάνει το φόρο προστιθέμενης αξίας 13%. Η αναφορά DXM περιλαμβάνει το φορτίο; Η αναφορά προϊόντων δεν περιλαμβάνει το φορτίο, και το φορτίο θα υπολογιστεί χωριστά προτού να επιβεβαιωθεί η διαταγή.
Λογότυπο Προσαρμοσμένος
Επεξεργασία CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)
Πρότυπα Το ακόνισμα του αληθινού στρογγυλού μανικιού οδηγών μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει τον αριθμό ανοίγματος και κλεισίματος των φορμών από 20%, να αποτρέψει τη θέση οδηγών από το τράβηγμα και να βελτιώσει τη ζωή υπηρεσιών της φόρμας. Προσαρμοσμένο υλικό 50c, σκληρότητα HB=160-180. Υψηλότερη σκληρότητα, χαμηλότερο ποσοστό παραμόρφωσης, καλύτερο τέρμα και καλύτερη αντίσταση σκουριάς από το συνηθισμένο χάλυβα (σκληρότητα 140-170). Ολόκληρο το σύνολο CNC χρήσης δοντιών βιδών διαδικασίας δοντιών εξώθησης, ομαλά δόντια βιδών, εύκολα να αποσυνθέσουν και να συγκεντρώσουν. Το κεφάλι βιδών υποβάλλεται σε επεξεργασία με CNC τη βύθιση, το κατώτατο σημείο της τρύπας είναι επίπεδο, και η απόδοση κλειδώματος είναι καλύτερη. Η τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC, με το καλό κατακόρυφο. Η ανοχή πάχους πιάτων είναι +0-0.1mm. Προετοιμάστε τα προ-εξατομικεύσιμα εξαρτήματα για να κοντύνετε το χρόνο παραγωγής φορμών. Εισαγόμενος εξοπλισμός: MAZAK, OKUMA, MORI SEIKI, MAKINO, με την ακριβή επαναλαμβανόμενη ανοχή προσδιορισμού θέσης και τρυπών και πλαισίων ακρίβειας 0.01mm και το αγαθό τελειώνουν. Η χρησιμοποίηση του υψηλού σημείου εισήγαγε τα τέμνοντα εργαλεία (ελβετικό Sandvik και ιαπωνικός ΜΕΓΑΛΟΣ) για να βελτιώσει την ευθύτητα και την ακρίβεια των τρυπών και των πλαισίων και της ακρίβειας και του τέρματος της ολόκληρης επεξεργασίας της βάσης φορμών.

Εφαρμογές:

Τα ειδικά πιάτα βάσεων φορμών DXM πιστοποιούνται με ISO9001: το 2015 και παρέχει την άριστη άλεση και τη λείανση ακρίβειας, καθώς επίσης και CNC την κατεργασία Mazak, Okuma, Mori Seiki και Makino. Το υλικό χρησιμοποιούμενο είναι 50c, ASTM, JIS, DIN, P20, P20+Ni, 420, S136, P21, και H13. Αυτοί φορμάρουν τα πιάτα βάσεων χρησιμοποιούνται κυρίως για τη σχηματοποίηση, και μπορούν επίσης να κάνουν τα πρόσθετα προγράμματα επεξεργασίας, όπως το πιάτο αβ, πιάτο ώθησης, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνουν λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, να καθοδηγήσουν τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη βελόνα, άκρη πιάτων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), ακροφύσιο αναρρόφησης. Τρύπα, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος). Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 1, η τιμή είναι βασισμένη στα σχέδια και οι απαιτήσεις επεξεργασίας εσείς παρείχαν, και ο χρόνος παράδοσης είναι 5-12 ημέρες για τη μεταβλητή προσαρμοσμένη βάση φορμών και 1-2 ημέρες για τροποποιημένη την πρότυπα βάση φορμών. Οι λεπτομέρειες είναι όλες συσκευασίας εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στους οριζόμενους λιμένες από τη μεταφορά θάλασσας που χρησιμοποιεί τα εμπορευματοκιβώτια. DXM προσφέρει ποικίλες μεθόδους πληρωμής, και όλες οι διαταγές μπορούν να τιμολογηθούν με τα ειδικά τιμολόγια Φ.Π.Α. Η δυνατότητα ανεφοδιασμού είναι 200 σύνολα/έτος.

Προσαρμογή:

Τα ειδικά πιάτα βάσεων φορμών με το εμπορικό σήμα DXM, πρότυπος αριθμός προσάρμοσαν, θέση προέλευσης Guangdong, πιστοποίηση ISO9001: 2015, ελάχιστη ποσότητα 1, αναφορά τιμών, συσκευάζοντας υποκαπνισμός-ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο λεπτομερειών, χρονική σειρά 15*15cm-80*130cm, μέθοδος πληρωμής όρων πληρωμής, δυνατότητα 200 σύνολα/έτος, υλικό 50c, ASTM διαταγής παράδοσης ανεφοδιασμού: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53, ASTM: P20, ASTM: P20+Ni (DIN: 1.2738), ASTM: 420 (DIN: 1.2083), ASSAB: S136, ASTM: P21 (Ιαπωνία: ), ASTM: H13 (DIN: 1.2344, JIS: SKD61, ASSAB: 8407), μέγεθος 20*25cm-50*70cm, συσκευάζοντας υποκαπνισμός-ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο, χάλυβας χρώματος, και μορφή που προσαρμόζεται.

Τα ειδικά πιάτα βάσεων φορμών μας σχεδιάζονται για να καλύψουν τις ακριβείς απαιτήσεις σας. Παρέχουμε σε σας ποικίλες μεθόδους πληρωμής για να σιγουρευτούμε ότι ικανοποιείτε. Όλες οι διαταγές στέλνονται με τα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια για την ασφαλή μεταφορά. Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής μας είναι 1 και οι χρονικές σειρές παραγωγής μας από 5-12 ημέρες ανάλογα με το μέγεθος και την πολυπλοκότητα της διαταγής σας. Τα ειδικά πιάτα βάσεων φορμών μας είναι διαθέσιμα σε 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53, ASTM: P20, ASTM: P20+Ni (DIN: 1.2738), ASTM: 420 (DIN: 1.2083), ASSAB: S136, ASTM: P21 (Ιαπωνία: ), ASTM: H13 (DIN: 1.2344, JIS: SKD61, ASSAB: 8407) και ερχόμενος σε ποικίλα μεγέθη από 20x25cm σε 50x70cm. Μπορούμε να παρέχουμε τα τιμολόγια Φ.Π.Α κατόπιν αιτήματος. Η δυνατότητα ανεφοδιασμού μας είναι 200 σύνολα/έτος.

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία για τα ειδικά πιάτα βάσεων φορμών

Προσφέρουμε στους πελάτες μας την περιεκτικές τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία για τα ειδικά πιάτα βάσεων φορμών μας. Το τεχνικό προσωπικό μας είναι διαθέσιμο για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε σχετικά με τη χρήση των προϊόντων μας. Προσφέρουμε επίσης σε ποικίλες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης προϊόντων, την ανίχνευση μηχανικών βλαβών, τη συντήρηση, και την επισκευή.

Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας είναι διαθέσιμη με τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ή συνομιλία. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή της καλύτερης εξυπηρέτησης πελατών πιθανής, έτσι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι όλες ερωτήσεις και οι ανησυχίες σας θα εξεταστούν γρήγορα και αποτελεσματικά.

Προσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα των πόρων για να σας βοηθήσουμε να πάρετε τα περισσότερα από τα ειδικά πιάτα βάσεων φορμών σας. Αυτοί περιλαμβάνουν τα σε απευθείας σύνδεση σεμινάρια, τα εκπαιδευτικά βίντεο, και τα λεπτομερή εγχειρίδια προϊόντων. Είμαστε επίσης διαθέσιμοι για να παρέχουμε τις περιόδους άσκησης, έτσι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας σωστά.

Στα ειδικά πιάτα βάσεων φορμών, προσπαθούμε να παρέχουμε την καλύτερες τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία πιθανές. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες για τα προϊόντα μας, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με.

Συσκευασία και ναυτιλία:

Τα ειδικά πιάτα βάσεων φορμών πρέπει να συσκευαστούν και να σταλούν ως εξής:

 • Ασφαλώς συσκευάστε τα πιάτα στο περικάλυμμα φυσαλίδων για να τα προστατεύσετε από τη ζημία.
 • Τοποθετήστε τα πιάτα σε ένα κουτί από χαρτόνι ή ένα πλαστικό εμπορευματοκιβώτιο.
 • Ονομάστε τη συσκευασία με το όνομα και τη πληροφορία πελάτη προϊόντων.
 • Στείλετε τη συσκευασία μέσω μιας αξιόπιστης υπηρεσίας αγγελιαφόρων.

FAQ:

Q1: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα των ειδικών πιάτων βάσεων φορμών;
Α1: Το εμπορικό σήμα των ειδικών πιάτων βάσεων φορμών είναι DXM.
Q2: Ποιος είναι ο πρότυπος αριθμός ειδικών πιάτων βάσεων φορμών;
A2: Ο πρότυπος αριθμός ειδικών πιάτων βάσεων φορμών είναι προσαρμοσμένη λεπτή βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού.
Q3: Πού είναι η θέση προέλευσης για την ειδική φόρμα πιάτα βάσεων;
A3: Η θέση προέλευσης για τα ειδικά πιάτα βάσεων φορμών είναι Guangdong, Κίνα.
Q4: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής για τα ειδικά πιάτα βάσεων φορμών;
A4: Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής για τα ειδικά πιάτα βάσεων φορμών είναι 1.
Q5: Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης για τα ειδικά πιάτα βάσεων φορμών;
A5: Ο χρόνος παράδοσης για τα ειδικά πιάτα βάσεων φορμών είναι μεταβλητή προσαρμοσμένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-80*130cm κανονικός χρόνος παραγωγής 5-12 ημέρες. Τυποποιημένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-35*45cm κανονικός χρόνος παραγωγής 1 ημέρα. Τροποποιημένη πρότυπα βάση φορμών: Σειρά 15*20cm-40*50cm κανονικός χρόνος παραγωγής 1-2 ημέρες.
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Wang
Τηλ.: : 18023207010
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)