Τοπ κλειδαριών πλαστικές φορμών ηλεκτρικές συσκευές μερών εγχύσεων μερών πλαστικές

1
MOQ
Quotation according to the drawings and processing requirements you provided
τιμή
Τοπ κλειδαριών πλαστικές φορμών ηλεκτρικές συσκευές μερών εγχύσεων μερών πλαστικές
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Επεξεργασία επιφάνειας: Άλεση ακρίβειας, λείανση ακρίβειας
Serwice: Δωρεάν αναθεώρηση σχεδίου. Σας ενημερώνουμε με ακρίβεια για τον χρόνο παράδοσης. Προσφορά Προσφοράς,
Εφαρμογή: Καθημερινές ανάγκες, παιχνίδια, καλλυντικά, ηλεκτρικές συσκευές, ιατρικός εξοπλισμός, κ.λπ.
Χρώμα: Χάλυβας
Παράδοση: Κανονικός χρόνος παραγωγής 1-2 ημέρες
Αναφορά: Η προσφορά της DXM περιλαμβάνει Φόρο Προστιθέμενης Αξίας 13%. Η προσφορά προϊόντος δεν περιλαμβάνει
Υλικό: 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53
Υψηλό φως:

Πλαστικά μέρη φορμών τοπ κλειδαριών

,

Πλαστικές ηλεκτρικές συσκευές μερών φορμών

,

Πλαστικές ηλεκτρικές συσκευές μερών εγχύσεων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: GUANGDONG, ΚΙΝΑ
Μάρκα: DXM
Πιστοποίηση: ISO9001:2015
Αριθμό μοντέλου: Τυποποιημένη απλουστευμένη βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού τύπων λεπτή
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στ
Χρόνος παράδοσης: Τυποποιημένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-35*45cm Κανονικός χρόνος παραγωγής τροποποιημένη βάση φορμώ
Όροι πληρωμής: Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική γκάμα μεθόδων πληρωμής. Εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προσωπικό πωλήσε
Δυνατότητα προσφοράς: 290000 Σετ/Έτος
Περιγραφή προϊόντων

Τοπ παράδοση μερών φορμών κλειδαριών (TOPLOCK) πλαστική - πρότυπα στην τροποποιημένη σειρά 15*15cm-40*50cm βάσεων φορμών -καθήκον 24 ωρών υπέρ

Περιγραφή προϊόντων:

Τα πλαστικά μέρη φορμών είναι ακρίβεια-κατασκευασμένα συστατικά για τη χρήση στις πλαστικές φόρμες εγχύσεων και εξώθησης. Το ακόνισμα του αληθινού στρογγυλού μανικιού οδηγών μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει τον αριθμό ανοίγματος και κλεισίματος των φορμών από 20%, να αποτρέψει τη θέση οδηγών από το τράβηγμα, και να βελτιώσει τη ζωή υπηρεσιών φορμών. Το προσαρμοσμένο υλικό 50C έχει μια υψηλότερη σκληρότητα (HB=160-180) από το συνηθισμένο χάλυβα (σκληρότητα 140-170), με το χαμηλότερο ποσοστό παραμόρφωσης, καλύτερο τέρμα, και καλύτερη αντίσταση σκουριάς. Ολόκληρο το σύνολο δοντιών βιδών χρησιμοποιεί CNC τη διαδικασία δοντιών εξώθησης, με τα ομαλά δόντια βιδών, και εύκολος να αποσυνθέσει και να συγκεντρώσει. Το κεφάλι βιδών υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC που βυθίζει, με το επίπεδο κατώτατο σημείο της τρύπας και της καλύτερης απόδοσης κλειδώματος. Η τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC, με το καλό κατακόρυφο. Η ανοχή πάχους πιάτων είναι +0-0.1mm, και τα προ-εξατομικεύσιμα εξαρτήματα προετοιμάζονται για να κοντύνουν το χρόνο παραγωγής φορμών. Το υψηλό σημείο εισήγαγε τα τέμνοντα εργαλεία (ελβετικό Sandvik και ιαπωνικός ΜΕΓΑΛΟΣ) χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την ευθύτητα και την ακρίβεια των τρυπών και των πλαισίων, και την ακρίβεια και το τέρμα της ολόκληρης επεξεργασίας της βάσης φορμών. Εκτός από την τυποποιημένη βάση φορμών, άλλα προγράμματα επεξεργασίας μπορούν επίσης να γίνουν για τα προϊόντα πλαισίων φορμών, όπως ο τύπος χάλυβα αλλαγής πιάτων αβ και πιάτων ώθησης, η τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνουν λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, τα στρογγυλά πλαίσια, η πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, οι καρφίτσες ορίου, να καθοδηγήσουν τη μετα αντιστροφή, τις τυποποιημένες βελόνες, τις άκρες πιάτων (EGP), τα τυποποιημένα κοιλώματα φορμών κώδικα, τα λεπτά κοιλώματα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τις τοπ τρύπες ραβδιών, τις δευτερεύουσες κλειδαριές (SIDELOCK), τις τοπ κλειδαριές (TOPLOCK), τους πλάγιους βοηθούς θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), τις τρύπες ακροφυσίων αναρρόφησης, τους σιδήρους κύβων κώδικα (ενότητες κλειδώματος), κ.λπ. Εάν τα ανωτέρω προγράμματα επεξεργασίας δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με άμεσα. Η συσκευασία είναι υποκαπνισμός-ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο, και η αναφορά από DXM είναι μια φόρος-συμπεριλαμβάνουσα τιμή, συμπεριλαμβανομένου του φόρου προστιθέμενης αξίας 13%, ενώ η αναφορά προϊόντων δεν περιλαμβάνει το φορτίο, και το φορτίο θα υπολογιστεί χωριστά προτού να επιβεβαιωθεί η διαταγή. Η μορφή είναι τυποποιημένη.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Πλαστικά μέρη φορμών
 • Αναφορά:
  • Είναι η αναφορά από DXM μια φόρος-συμπεριλαμβάνουσα τιμή;● Ναι, η αναφορά DXM περιλαμβάνει το φόρο προστιθέμενης αξίας 13%.
  • Η αναφορά DXM περιλαμβάνει το φορτίο;● Η αναφορά προϊόντων δεν περιλαμβάνει το φορτίο, και το φορτίο θα υπολογιστεί χωριστά προτού να επιβεβαιωθεί η διαταγή.
 • Υλικό: 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53
 • Μέγεθος: 15*15cm-40*50cm
 • Εφαρμογή: Καθημερινές ανάγκες, παιχνίδια, καλλυντικά, ηλεκτρικές συσκευές, ιατρικός εξοπλισμός, κ.λπ.
 • Επιλογή προϊόντων:
  • Εκτός από την τυποποιημένη βάση φορμών, μπορούν άλλα προγράμματα επεξεργασίας να γίνουν για τα προϊόντα πλαισίων φορμών;● Τα ακόλουθα πρόσθετα προγράμματα επεξεργασίας μπορούν να γίνουν για τα προϊόντα βάσεων φορμών: Ο τύπος χάλυβα αλλαγής πιάτων αβ και πιάτων ώθησης, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνει λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, καθοδηγεί τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη βελόνα. Άκρη πιάτων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), ακροφύσιο αναρρόφησης. Τρύπα, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος). ● Εάν τα ανωτέρω προγράμματα επεξεργασίας δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με άμεσα.

Τεχνικές παράμετροι:

Τεχνικές παράμετροι Λεπτομέρειες
Μορφή Πρότυπα
Χρώμα Χάλυβας
Υλικό 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53
Επιλογή προϊόντων Εκτός από την τυποποιημένη βάση φορμών, μπορούν άλλα προγράμματα επεξεργασίας να γίνουν για τα προϊόντα πλαισίων φορμών; Τα ακόλουθα πρόσθετα προγράμματα επεξεργασίας μπορούν να γίνουν για τα προϊόντα βάσεων φορμών: Ο τύπος χάλυβα αλλαγής πιάτων αβ και πιάτων ώθησης, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνει λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, καθοδηγεί τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη βελόνα. Άκρη πιάτων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), ακροφύσιο αναρρόφησης. Τρύπα, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος). Εάν τα ανωτέρω προγράμματα επεξεργασίας δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με άμεσα.
Παράδοση Τυποποιημένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-35*45cm Κανονικός χρόνος παραγωγής τροποποιημένη βάση φορμών 1 ημέρας πρότυπα: Σειρά 15*20cm-40*50cm Κανονικός χρόνος παραγωγής 1-2 ημέρες
Πρότυπα 1. Το ακόνισμα του αληθινού στρογγυλού μανικιού οδηγών μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει τον αριθμό ανοίγματος και κλεισίματος των φορμών από 20%, να αποτρέψει τη θέση οδηγών από το τράβηγμα και να βελτιώσει τη ζωή υπηρεσιών της φόρμας. 2. Προσαρμοσμένο υλικό 50c, σκληρότητα HB=160-180. Υψηλότερη σκληρότητα, χαμηλότερο ποσοστό παραμόρφωσης, καλύτερο τέρμα και καλύτερη αντίσταση σκουριάς από το συνηθισμένο χάλυβα (σκληρότητα 140-170). 3. Ολόκληρο το σύνολο CNC χρήσης δοντιών βιδών διαδικασίας δοντιών εξώθησης, ομαλά δόντια βιδών, εύκολα να αποσυνθέσουν και να συγκεντρώσουν. 4. Το κεφάλι βιδών υποβάλλεται σε επεξεργασία με CNC τη βύθιση, το κατώτατο σημείο της τρύπας είναι επίπεδο, και η απόδοση κλειδώματος είναι καλύτερη. 5. Η τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC, με το καλό κατακόρυφο. 6. Η ανοχή πάχους πιάτων είναι +0-0.1mm. Προετοιμάστε τα προ-εξατομικεύσιμα εξαρτήματα για να κοντύνετε το χρόνο παραγωγής φορμών. 7. Εισαγόμενος εξοπλισμός: MAZAK, OKUMA, MORI SEIKI, MAKINO, με την ακριβή επαναλαμβανόμενη ανοχή προσδιορισμού θέσης και τρυπών και πλαισίων ακρίβειας 0.01mm και το αγαθό τελειώνουν. 8. Η χρησιμοποίηση του υψηλού σημείου εισήγαγε τα τέμνοντα εργαλεία (ελβετικό Sandvik και ιαπωνικός ΜΕΓΑΛΟΣ) για να βελτιώσει την ευθύτητα και την ακρίβεια των τρυπών και των πλαισίων και της ακρίβειας και του τέρματος της ολόκληρης επεξεργασίας της βάσης φορμών.
Λογότυπο DXM
Εφαρμογή Καθημερινές ανάγκες, παιχνίδια, καλλυντικά, ηλεκτρικές συσκευές, ιατρικός εξοπλισμός, κ.λπ.
Υπηρεσία Ελεύθερη αναθεώρηση σχεδίων. Ακριβώς σας ενημερώστε για το χρόνο παράδοσης. Τελειοποιήστε την αναφορά, απαριθμώντας όλες τα στοιχεία επεξεργασίας και τις λεπτομερείς δαπάνες. επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων 24ωρου -καθήκοντος. Λύστε τα προβλήματα στην πρώτη φορά και εφαρμόστε έπειτα τις ευθύνες χωρίς σπατάλη του χρόνου στον καθορισμό των ευθυνών. Έρευνα μεταπωλήσεων για να καταλάβει τη χρήση.
Επεξεργασία CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)

Εφαρμογές:

Πλαστικά μέρη φορμών από DXM

DXM προσφέρει τα πλαστικά μέρη φορμών με τον πρότυπο αριθμό τυποποιημένης απλουστευμένης βάσης φορμών στοματικών συστημάτων νερού τύπων λεπτής. Έρχεται με την πιστοποίηση ISO9001: 2015 και υποκαπνισμός-ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο ως συσκευασία. Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής πλαστικών μερών φορμών είναι 1. Η τιμή του προϊόντος αναφέρεται σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις επεξεργασίας που παρέχετε. Ο χρόνος παράδοσης της τυποποιημένης βάσης φορμών είναι 1 ημέρα και η τυποποιημένη τροποποιημένη βάση φορμών είναι 1-2 ημέρες. Παρέχουμε μια διαφορετική σειρά των μεθόδων πληρωμής και όλες οι διαταγές μπορούν να τιμολογηθούν με τα ειδικά τιμολόγια Φ.Π.Α. Η δυνατότητα ανεφοδιασμού του προϊόντος είναι 290000 σύνολα το χρόνο.

Η επεξεργασία επιφάνειας των πλαστικών μερών φορμών περιλαμβάνει την άλεση ακρίβειας και τη λείανση ακρίβειας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις καθημερινές ανάγκες, παιχνίδια, καλλυντικά, ηλεκτρικές συσκευές, ιατρικός εξοπλισμός, το κ.λπ. DXM προσφέρει επίσης την ελεύθερη αναθεώρηση σχεδίων, σας ενημερώστε ακριβώς για το χρόνο παράδοσης, λεπτή αναφορά, λίστα όλα τα στοιχεία επεξεργασίας και οι λεπτομερείς δαπάνες, επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων 24ωρου -καθήκοντος, λύνουν τα προβλήματα στην πρώτη φορά και εφαρμόζουν έπειτα τις ευθύνες χωρίς σπατάλη του χρόνου να αποφασίσουν τις ευθύνες, έρευνα μεταπωλήσεων για να καταλάβουν τη χρήση και την αναφορά.

Είναι η αναφορά από DXM μια φόρος-συμπεριλαμβάνουσα τιμή; Ναι, η αναφορά DXM περιλαμβάνει το φόρο προστιθέμενης αξίας 13%. Η αναφορά DXM περιλαμβάνει το φορτίο; Η αναφορά προϊόντων δεν περιλαμβάνει το φορτίο, και το φορτίο θα υπολογιστεί χωριστά προτού να επιβεβαιωθεί η διαταγή.

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένες προσφορές υπηρεσίες DXM για τα πλαστικά μέρη φορμών. Τα προϊόντα μας έρχονται με το εμπορικό σήμα DXM, την πρότυπη βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού τύπων αριθμού τυποποιημένη απλουστευμένη λεπτή, και την πιστοποίηση ISO9001: 2015. Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι ένα, και η τιμή αναφέρεται σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις επεξεργασίας που παρέχετε. Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στους οριζόμενους λιμένες από τη μεταφορά θάλασσας χρησιμοποιώντας τα εμπορευματοκιβώτια. Η τυποποιημένη σειρά βάσεων φορμών είναι 15*15cm-35*45cm, και ο κανονικός χρόνος παραγωγής είναι 1 ημέρα. Η τυποποιημένη τροποποιημένη σειρά βάσεων φορμών είναι 15*20cm-40*50cm, και ο κανονικός χρόνος παραγωγής είναι 1-2 ημέρες. Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική σειρά των μεθόδων πληρωμής. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε τα τιμολόγια Φ.Π.Α για όλες τις διαταγές. Η δυνατότητα ανεφοδιασμού μας είναι 500 σύνολα/έτος. Η αναφορά είναι φόρος-συμπεριλαμβάνουσα και δεν περιλαμβάνει το φορτίο, το οποίο θα υπολογιστεί χωριστά προτού να επιβεβαιωθεί η διαταγή. Τα προϊόντα βάσεων φορμών μας αποτελούνται από 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53. Μπορούμε να κάνουμε τα πρόσθετα προγράμματα επεξεργασίας για τα προϊόντα βάσεων φορμών όπως ο τύπος χάλυβα αλλαγής πιάτων αβ και πιάτων ώθησης, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνουμε λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, να καθοδηγήσουν τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη βελόνα. άκρη πιάτων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), ακροφύσιο αναρρόφησης. τρύπα, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος). Η μορφή είναι τυποποιημένη, και τα πρότυπα περιλαμβάνουν το ακονίζοντας αληθινό στρογγυλό μανίκι οδηγών, προσαρμοσμένο υλικό 50c, CNC διαδικασία δοντιών εξώθησης, CNC που βυθίζει, CNC επεξεργασία για την τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου, ανοχή πάχους πιάτων +0-0.1mm, εισαγόμενος εξοπλισμός, εισαγόμενα υψηλό σημείο τέμνοντα εργαλεία, και ανοχή ο ακριβείς επαναλαμβανόμενες προσδιορισμός θέσης και οι τρύπες και τα πλαίσια ακρίβειας 0.01mm και αγαθό τελειώνουν.

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία για τα πλαστικά μέρη φορμών

Παρέχουμε την εκτενείς τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία για τα όλα πλαστικά μέρη φορμών μας. Έχουμε μια ομάδα των πεπειραμένων επαγγελματιών που είναι καλά-στιχουργημένοι στις πιό πρόσφατες τεχνολογίες και τις τεχνικές σχετικές με την πλαστική σχηματοποίηση. Οι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμο 24/7 για να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε και να προσφέρετε την τεχνική βοήθεια για να εξασφαλίσετε το υψηλότερο ποιοτικό προϊόν. Προσφέρουμε επίσης τις επιτόπιες επισκέψεις για τις διαταγές συνήθειας και παρέχουμε τις τρέχουσες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής. Προσπαθούμε να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών πιθανή για να εξασφαλίσουμε την ικανοποίησή σας.

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία για τα πλαστικά μέρη φορμών:

 • Τα μέρη πρέπει να τοποθετηθούν στο πεδίο που είναι κατάλληλο για τη μεταφορά, και τα μέρη πρέπει να καθοριστούν σταθερά στο πεδίο.
 • Το κιβώτιο πρέπει να έχει το όνομα προϊόντων και το προϊόν να διαμορφώσουν σύμφωνα με το.
 • Το κιβώτιο πρέπει να τυλιχτεί στο πλαστικό περικάλυμμα για να προστατεύσει τα μέρη από την εξωτερική ζημία.
 • Το κιβώτιο πρέπει να σφραγιστεί με την κολλητική ταινία.
 • Το κιβώτιο πρέπει να συσκευαστεί κατάλληλα σύμφωνα με τον τρόπο μεταφοράς.
 • Το κιβώτιο πρέπει να ονομαστεί με το όνομα της ναυτιλιακής εταιρίας και της στέλνοντας διεύθυνσης.

FAQ:

Q1: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα των πλαστικών μερών φορμών;
Α1: Το εμπορικό σήμα των πλαστικών μερών φορμών είναι DXM.
Q2: Ποιος είναι ο πρότυπος αριθμός των πλαστικών μερών φορμών;
A2: Ο πρότυπος αριθμός των πλαστικών μερών φορμών είναι τυποποιημένη απλουστευμένη βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού τύπων λεπτή.
Q3: Πού είναι η θέση προέλευσης των πλαστικών μερών φορμών;
A3: Η θέση προέλευσης των πλαστικών μερών φορμών είναι Guangdong, Κίνα.
Q4: Ποια είναι η πιστοποίηση των πλαστικών μερών φορμών;
A4: Η πιστοποίηση των πλαστικών μερών φορμών είναι ISO9001: 2015.
Q5: DXM παρέχει τα τιμολόγια Φ.Π.Α;
A5: Ναι, όλες οι διαταγές μπορούν να τιμολογηθούν με τα ειδικά τιμολόγια Φ.Π.Α.
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Wang
Τηλ.: : 18023207010
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)