Προσαρμοσμένες βάσεις DIN 1,2083 ASSAB S136 φορμών μορφής ειδικές

1
MOQ
Quotation according to the drawings and processing requirements you provided
τιμή
Προσαρμοσμένες βάσεις DIN 1,2083 ASSAB S136 φορμών μορφής ειδικές
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Επεξεργασία επιφάνειας: Άλεση ακρίβειας, λείανση ακρίβειας
Λογότυπο: Προσαρμοσμένος
Επεξεργασία: CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)
Εφαρμογή: Καθημερινές ανάγκες, παιχνίδια, καλλυντικά, ηλεκτρικές συσκευές, ιατρικός εξοπλισμός, κ.λπ.
Πρότυπα: 8 Πλεονεκτήματα για τα προϊόντα μας, όπως λείανση αληθινού στρογγυλού οδηγού χιτωνίου, προσαρμοσμένο
Προσαρμοσμένη διαδικασία: Όλη η διαδικασία CNC μπορεί να γίνει σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
Μορφή: Προσαρμοσμένος
Μέγεθος: 15*15cm*80*130cm
Υψηλό φως:

Ειδικές βάσεις DIN 1

,

2083 φορμών

,

Ειδικές βάσεις ASSAB S136 φορμών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: GUANGDONG, ΚΙΝΑ
Μάρκα: DXM
Πιστοποίηση: ISO9001:2015
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμοσμένη μεγάλη βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στ
Χρόνος παράδοσης: Μεταβλητή προσαρμοσμένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-80*130cm Κανονικός χρόνος παραγωγής 5-12 ημέρες
Όροι πληρωμής: Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική γκάμα μεθόδων πληρωμής. Εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προσωπικό πωλήσε
Δυνατότητα προσφοράς: 290000 Σετ/Έτος
Περιγραφή προϊόντων

Προσαρμοσμένα πλαστικά μέρη φορμών με την άλεση ακρίβειας και την επεξεργασία κ.λπ. για το χονδρικό εμπόριο B2B

Περιγραφή προϊόντων:

Τα πλαστικά μέρη φορμών είναι τμήματα ακρίβειας που γίνονται από το υλικό 50c με ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53, ASTM: P20, ASTM: P20+Ni (DIN: 1.2738), ASTM: 420 (DIN: 1.2083), ASSAB: S136, ASTM: P21 (Ιαπωνία: ), ASTM: H13 (DIN: 1.2344, JIS: SKD61, ASSAB: 8407) που είναι διαθέσιμο ως φόρος-συμπεριλαμβάνουσα τιμή από DXM. Η αναφορά δεν περιλαμβάνει το φορτίο, αλλά το φορτίο θα υπολογιστεί χωριστά προτού να επιβεβαιωθεί η διαταγή. Προκειμένου να εξασφαλιστούν η ποιότητα και η ακρίβεια, τα πλαστικά μέρη φορμών περνούν από μια αυστηρή διαδικασία το αληθινό στρογγυλό μανίκι οδηγών που μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει τον αριθμό ανοίγματος και κλεισίματος των φορμών από 20%, να αποτρέψει τη θέση οδηγών από το τράβηγμα και να βελτιώσει τη ζωή υπηρεσιών της φόρμας. Επιπλέον, ολόκληρο το σύνολο δοντιών βιδών χρησιμοποιεί CNC τη διαδικασία δοντιών εξώθησης, ομαλά δόντια βιδών, εύκολα να αποσυνθέσουν και να συγκεντρώσουν. Το κεφάλι βιδών υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC που βυθίζει με ένα επίπεδο κατώτατο σημείο της τρύπας και της καλύτερης απόδοσης κλειδώματος. Η τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC με το καλύτερο κατακόρυφο. Η ανοχή πάχους πιάτων είναι +0-0.1mm με τα προ-εξατομικεύσιμα εξαρτήματα για να κοντύνει το χρόνο παραγωγής φορμών. Η χρησιμοποίηση του υψηλού σημείου εισήγαγε τα τέμνοντα εργαλεία όπως ελβετικό Sandvik και ιαπωνικό ΜΕΓΑΛΟ για να βελτιώσει την ευθύτητα και την ακρίβεια των τρυπών και των πλαισίων και της ακρίβειας και του τέρματος της ολόκληρης επεξεργασίας της βάσης φορμών. Αυτά τα πλαστικά μέρη φορμών είναι κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών όπως οι καθημερινές ανάγκες, τα παιχνίδια, τα καλλυντικά, οι ηλεκτρικές συσκευές, ο ιατρικός εξοπλισμός, κ.λπ. και συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια για την προστασία.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Πλαστικά μέρη φορμών
  • Συσκευασία: Υποκαπνισμός-ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο
  • Επεξεργασία: CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)
  • Επεξεργασία επιφάνειας: Άλεση ακρίβειας, λείανση ακρίβειας
  • Χρώμα: Χάλυβας
  • Λογότυπο: Προσαρμοσμένος

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετροι Λεπτομέρειες
Μορφή Προσαρμοσμένος
Παράδοση Μεταβλητός που προσαρμόζεται
Βάση φορμών Σειρά 15*15cm-80*130cm Κανονικός χρόνος παραγωγής 5-12 ημέρες
Υπηρεσία Ελεύθερη αναθεώρηση σχεδίων. Ακριβώς σας ενημερώστε για το χρόνο παράδοσης. Τελειοποιήστε την αναφορά, απαριθμώντας όλες τα στοιχεία επεξεργασίας και τις λεπτομερείς δαπάνες. επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων 24ωρου -καθήκοντος. Λύστε τα προβλήματα στην πρώτη φορά και εφαρμόστε έπειτα τις ευθύνες χωρίς σπατάλη του χρόνου στον καθορισμό των ευθυνών. Έρευνα μεταπωλήσεων για να καταλάβει τη χρήση.
Χρώμα Χάλυβας
Πρότυπα 1.Honing το αληθινό στρογγυλό μανίκι οδηγών μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει τον αριθμό ανοίγματος και κλεισίματος των φορμών από 20%, να αποτρέψει τη θέση οδηγών από το τράβηγμα και να βελτιώσει τη ζωή υπηρεσιών της φόρμας. υλικό 2.Customized 50c, σκληρότητα HB=160-180. Υψηλότερη σκληρότητα, χαμηλότερο ποσοστό παραμόρφωσης, καλύτερο τέρμα και καλύτερη αντίσταση σκουριάς από το συνηθισμένο χάλυβα (σκληρότητα 140-170). 3.The ολόκληρο σύνολο CNC χρήσης δοντιών βιδών διαδικασίας δοντιών εξώθησης, ομαλά δόντια βιδών, εύκολα να αποσυνθέσουν και να συγκεντρώσουν. 4.The το κεφάλι βιδών υποβάλλεται σε επεξεργασία με CNC τη βύθιση, το κατώτατο σημείο της τρύπας είναι επίπεδο, και η απόδοση κλειδώματος είναι καλύτερη. 5.The η τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC, με το καλό κατακόρυφο. 6.The η ανοχή πάχους πιάτων είναι +0-0.1mm. Προετοιμάστε τα προ-εξατομικεύσιμα εξαρτήματα για να κοντύνετε το χρόνο παραγωγής φορμών. 7.Imported εξοπλισμός: MAZAK, OKUMA, MORI SEIKI, MAKINO, με την ακριβή επαναλαμβανόμενη ανοχή προσδιορισμού θέσης και τρυπών και πλαισίων ακρίβειας 0.01mm και το αγαθό τελειώνουν. 8.Using το υψηλό σημείο εισήγαγε τα τέμνοντα εργαλεία (ελβετικό Sandvik και ιαπωνικός ΜΕΓΑΛΟΣ) για να βελτιώσει την ευθύτητα και την ακρίβεια των τρυπών και των πλαισίων και της ακρίβειας και του τέρματος της ολόκληρης επεξεργασίας της βάσης φορμών.
Υλικό 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53, ASTM: P20, ASTM: P20+Ni (DIN: 1.2738), ASTM: 420 (DIN: 1.2083), ASSAB: S136, ASTM: P21 (Ιαπωνία: ), ASTM: H13 (DIN: 1.2344, JIS: SKD61, ASSAB: 8407)
Επιλογή προϊόντων 1. εκτός από την τυποποιημένη βάση φορμών, μπορούν άλλα προγράμματα επεξεργασίας να γίνουν για τα προϊόντα πλαισίων φορμών;● Τα ακόλουθα πρόσθετα προγράμματα επεξεργασίας μπορούν να γίνουν για τα προϊόντα βάσεων φορμών: Ο τύπος χάλυβα αλλαγής πιάτων αβ και πιάτων ώθησης, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνει λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, καθοδηγεί τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη βελόνα. Άκρη πιάτων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), ακροφύσιο αναρρόφησης. Τρύπα, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος). ● Εάν τα ανωτέρω προγράμματα επεξεργασίας δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με άμεσα.
Επεξεργασία CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)
Λογότυπο Προσαρμοσμένος
Εφαρμογή Καθημερινές ανάγκες, παιχνίδια, καλλυντικά, ηλεκτρικές συσκευές, ιατρικός εξοπλισμός, κ.λπ.

Εφαρμογές:

Τα πλαστικά μέρη φορμών, που μαρκάρονται ως DXM, είναι μια προσαρμοσμένη μεγάλη βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού, που κατασκευάζεται Guangdong, Κίνα και που πιστοποιείται από ISO9001: 2015. Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 1, και η τιμή αναφέρεται σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις επεξεργασίας που παρείχατε. Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στους οριζόμενους λιμένες από τη μεταφορά θάλασσας χρησιμοποιώντας τα εμπορευματοκιβώτια. Ο κανονικός χρόνος παραγωγής είναι 5-12 ημέρες. Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική σειρά των μεθόδων πληρωμής, και όλες οι διαταγές μπορούν να τιμολογηθούν με τα ειδικά τιμολόγια Φ.Π.Α. Η δυνατότητα ανεφοδιασμού είναι 290000 σύνολα/έτος, και η συσκευασία είναι υποκαπνισμός-ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο με το προσαρμοσμένο λογότυπο. Παρέχουμε την ελεύθερη αναθεώρηση σχεδίων, σας ενημερώστε ακριβώς για το χρόνο παράδοσης, λεπτή αναφορά, λίστα όλα τα στοιχεία επεξεργασίας και οι λεπτομερείς δαπάνες, επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων 24ωρου -καθήκοντος, λύνουν τα προβλήματα στην πρώτη φορά και εφαρμόζουν έπειτα τις ευθύνες χωρίς σπατάλη του χρόνου να αποφασίσουν τις ευθύνες, και την έρευνα μεταπωλήσεων για να καταλάβουν τη χρήση. Εκτός από την τυποποιημένη βάση φορμών, μπορούμε επίσης να κάνουμε τα ακόλουθα πρόσθετα προγράμματα επεξεργασίας για τα προϊόντα βάσεων φορμών: Ο τύπος χάλυβα αλλαγής πιάτων αβ και πιάτων ώθησης, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνει λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, καθοδηγεί τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη βελόνα, άκρη πιάτων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), τρύπα ακροφυσίων αναρρόφησης, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος). Εάν τα ανωτέρω προγράμματα επεξεργασίας δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με άμεσα. Η επεξεργασία είναι CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.).

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένα πλαστικά μέρη φορμών

Εμπορικό σήμα: DXM

Πρότυπος αριθμός: Προσαρμοσμένη μεγάλη βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού

Θέση προέλευσης: Guangdong, Κίνα

Πιστοποίηση: ISO9001: 2015

Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1

Τιμή: Η αναφορά σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις επεξεργασίας εσείς παρείχε

Λεπτομέρειες συσκευασίας: Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στους οριζόμενους λιμένες από τη μεταφορά θάλασσας χρησιμοποιώντας τα εμπορευματοκιβώτια.

Χρόνος παράδοσης: Μεταβλητή προσαρμοσμένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-80*130cm κανονικός χρόνος παραγωγής 5-12 ημέρες

Όροι πληρωμής: Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική σειρά των μεθόδων πληρωμής. Παρακαλώ εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προσωπικό πωλήσεών μας. Μπορεί DXM να παρέχει τα τιμολόγια Φ.Π.Α; Όλες οι διαταγές μπορούν να τιμολογηθούν με τα ειδικά τιμολόγια Φ.Π.Α.

Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 290000 σύνολα/έτος

Επεξεργασία: CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)

Αναφορά: 1. Είναι η αναφορά από DXM μια φόρος-συμπεριλαμβάνουσα τιμή;● Ναι, η αναφορά DXM περιλαμβάνει το φόρο προστιθέμενης αξίας 13%. 2. Η αναφορά DXM περιλαμβάνει το φορτίο; ● Η αναφορά προϊόντων δεν περιλαμβάνει το φορτίο, και το φορτίο θα υπολογιστεί χωριστά προτού να επιβεβαιωθεί η διαταγή.

Υλικό: 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53, ASTM: P20, ASTM: P20+Ni (DIN: 1.2738), ASTM: 420 (DIN: 1.2083), ASSAB: S136, ASTM: P21 (Ιαπωνία: ), ASTM: H13 (DIN: 1.2344, JIS: SKD61, ASSAB: 8407)

Παράδοση: Μεταβλητή προσαρμοσμένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-80*130cm Κανονικός χρόνος παραγωγής 5-12 ημέρες

Επεξεργασία επιφάνειας: Άλεση ακρίβειας, λείανση ακρίβειας

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Παρέχουμε τη τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες για τα πλαστικά μέρη φορμών. Οι πελάτες μπορούν να πάρουν την υποστήριξη από τους πεπειραμένους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών μας. Μπορούν να σας βοηθήσουν με την επιλογή, την εγκατάσταση, την ανίχνευση μηχανικών βλαβών, και τη συντήρηση προϊόντων. Προσφέρουμε επίσης την ελεύθερη τεχνική υποστήριξη για τα προϊόντα μας. Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας είναι διαθέσιμο 24/7 για να βοηθήσει με οποιεσδήποτε ζητήματα ή ερωτήσεις που να έχετε.

Προσφέρουμε ποικίλες υπηρεσίες για να σας βοηθήσουμε να πάρετε τα περισσότερα από τα πλαστικά μέρη φορμών σας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε και να χτίσετε τις φόρμες συνήθειας, καθώς επίσης και τις υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης. Προσφέρουμε επίσης την κατάρτιση στο πώς να χρησιμοποιήσουμε και να διατηρήσουμε τα πλαστικά μέρη φορμών. Ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι παίρνετε τις περισσότερες από την αγορά σας.

Εκτιμούμε τους πελάτες μας και προσπαθούμε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πελατών. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τα πλαστικά μέρη φορμών σας, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με. Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε.

Συσκευασία και ναυτιλία:

Τα πλαστικά μέρη φορμών μπορούν να συσκευαστούν και να σταλούν με ποικίλους τρόπους, ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο μερών. Τα μικρότερα μέρη μπορούν να συσκευαστούν στις τσάντες ή τα κιβώτια, ενώ τα μεγαλύτερα μέρη μπορούν να τυλιχτούν στο πλαστικό ή τα κουτιά από χαρτόνι. Τα μέρη μπορούν επίσης να τοποθετηθούν στα κλουβιά για την ασφαλή ναυτιλία. Η μέθοδος θα εξαρτηθεί από το μέγεθος και το βάρος των μερών και της απόστασης που πρέπει να ταξιδεψουν.

Εάν τα μέρη στέλνονται διεθνώς, μπορεί να πρέπει να συσκευαστούν σύμφωνα με τους τελωνειακούς κανονισμούς. Η πρόσθετη γραφική εργασία μπορεί να απαιτηθεί, και τα μέρη μπορεί να πρέπει να τυλιχτούν χωριστά ή να τοποθετηθούν σε ένα αδιάβροχο εμπορευματοκιβώτιο. Εάν τα μέρη στέλνονται εσωτερικά, μπορούν να συσκευαστούν στα κουτιά από χαρτόνι με τα φυστίκια περικαλυμμάτων ή συσκευασίας φυσαλίδων για τη μείωση.

Κατά ναυτιλία των πλαστικών μερών φορμών, την είναι σημαντικό να χρησιμοποιηθεί μια αξιόπιστη υπηρεσία αποστολής που προσφέρει την καταδίωξη. Αυτό θα βοηθήσει να εξασφαλίσει ότι τα μέρη φθάνουν ακίνδυνα και εγκαίρως. Είναι επίσης σημαντικό να σιγουρευτεί ότι τα μέρη ονομάζονται κατάλληλα και συσκευάζονται προκειμένου να αποτραπεί η ζημία κατά τη διάρκεια της διέλευσης.

FAQ:

Q: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα των πλαστικών μερών φορμών;
Α: Το εμπορικό σήμα των πλαστικών μερών φορμών είναι DXM.
Q: Ποιος είναι ο πρότυπος αριθμός πλαστικών μερών φορμών;
Α: Ο πρότυπος αριθμός πλαστικών μερών φορμών είναι προσαρμοσμένη μεγάλη βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού.
Q: Ποια είναι η θέση προέλευσης των πλαστικών μερών φορμών;
Α: Η θέση προέλευσης των πλαστικών μερών φορμών είναι Guangdong, Κίνα.
Q: Ποια είναι η πιστοποίηση των πλαστικών μερών φορμών;
Α: Η πιστοποίηση των πλαστικών μερών φορμών είναι ISO9001: 2015.
Q: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής πλαστικών μερών φορμών;
Α: Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής πλαστικών μερών φορμών είναι 1.
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Wang
Τηλ.: : 18023207010
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)