Ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο ISO9001 υποκαπνισμού βάσεων φορμών ASTM P20 πλαστικό

1
MOQ
Quotation according to the drawings and processing requirements you provided
τιμή
Ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο ISO9001 υποκαπνισμού βάσεων φορμών ASTM P20 πλαστικό
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Χρώμα: Χάλυβας
Επεξεργασία: CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)
Υπηρεσία: Δωρεάν αναθεώρηση σχεδίου. Σας ενημερώνουμε με ακρίβεια για τον χρόνο παράδοσης. Προσφορά Προσφοράς,
Επεξεργασία επιφάνειας: Άλεση ακρίβειας, λείανση ακρίβειας
Παράδοση: Κανονικός χρόνος παραγωγής 5-13 ημέρες
Συσκευασία: Ξύλινο κουτί χωρίς υποκαπνισμό
Προσαρμοσμένη διαδικασία: Όλη η διαδικασία CNC μπορεί να γίνει σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
Λογότυπο: Προσαρμοσμένος
Υψηλό φως:

Πλαστική βάση φορμών ASTM P20

,

Πλαστικός υποκαπνισμός βάσεων φορμών ελεύθερος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: GUANGDONG, ΚΙΝΑ
Μάρκα: DXM
Πιστοποίηση: ISO9001:2015
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμοσμένη απλουστευμένη βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού τύπων λεπτή
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στ
Χρόνος παράδοσης: Μεταβλητή προσαρμοσμένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-80*130cm Κανονικός χρόνος παραγωγής 5-12 ημέρες
Όροι πληρωμής: Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική γκάμα μεθόδων πληρωμής. Εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προσωπικό πωλήσε
Δυνατότητα προσφοράς: 290000 Σετ/Έτος
Περιγραφή προϊόντων

ASTM P20 υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα μέρη φορμών κιβωτίων πλαστικά

Περιγραφή προϊόντων:

Τα πλαστικά μέρη φορμών γίνονται με την άλεση και τη λείανση ακρίβειας και χρησιμοποιούνται σε ποικίλες εφαρμογές, όπως οι καθημερινές ανάγκες, τα παιχνίδια, τα καλλυντικά, οι ηλεκτρικές συσκευές, και ο ιατρικός εξοπλισμός. Το υλικό που χρησιμοποιείται για τα πλαστικά μέρη φορμών είναι 50c, με ASTM 1050, JIS S50c, DIN CK53, ASTM P20, ASTM P20+Ni (DIN 1,2738), ASTM 420 (DIN 1,2083), ASSAB S136, ASTM P21 (Ιαπωνία ), και ASTM H13 (DIN 1,2344, JIS SKD61, ASSAB 8407) όντας το πιό κοινό. Το μέγεθος των σειρών μερών από 15*15cm*80*130cm, με το ακόνισμα των αληθινών στρογγυλών μανικιών οδηγών για να αυξήσει αποτελεσματικά τον αριθμό ανοίγματος και κλεισίματος των φορμών από 20%, αποτρέπει τη θέση οδηγών από το τράβηγμα και βελτιώνει τη ζωή υπηρεσιών της φόρμας. Το προσαρμοσμένο υλικό 50c με μια σκληρότητα HB=160-180 χρησιμοποιείται επίσης, η οποία είναι υψηλότερη σκληρότητα, χαμηλότερο ποσοστό παραμόρφωσης, καλύτερο τέρμα και καλύτερη αντίσταση σκουριάς από το συνηθισμένο χάλυβα (σκληρότητα 140-170). Ολόκληρο το σύνολο δοντιών βιδών υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC τα δόντια εξώθησης, με το κεφάλι βιδών που υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC τη βύθιση και το κατώτατο σημείο της τρύπας που έχει μια επίπεδη επιφάνεια για να επιτύχει την καλύτερη απόδοση κλειδώματος. Οι τετραγωνικές τρύπες βιδών σιδήρου υποβάλλονται σε επεξεργασία από CNC, με την ανοχή πάχους πιάτων που είναι +0-0.1mm. Το υψηλό σημείο εισήγαγε τα τέμνοντα εργαλεία, όπως ελβετικό Sandvik και ιαπωνικός ΜΕΓΑΛΟΣ, χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την ευθύτητα και την ακρίβεια των τρυπών και των πλαισίων, καθώς επίσης και την ακρίβεια και το τέρμα της ολόκληρης επεξεργασίας της βάσης φορμών.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Πλαστικά μέρη φορμών
 • Μορφή: Προσαρμοσμένος
 • Υπηρεσία: Ελεύθερη αναθεώρηση σχεδίων. Ακριβώς σας ενημερώστε για το χρόνο παράδοσης. Τελειοποιήστε την αναφορά, απαριθμώντας όλες τα στοιχεία επεξεργασίας και τις λεπτομερείς δαπάνες. επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων 24ωρου -καθήκοντος. Λύστε τα προβλήματα στην πρώτη φορά και εφαρμόστε έπειτα τις ευθύνες χωρίς σπατάλη του χρόνου στον καθορισμό των ευθυνών. Έρευνα μεταπωλήσεων για να καταλάβει τη χρήση.
 • Επεξεργασία: CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)
 • Χρώμα: Χάλυβας
 • Υλικό: 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53, ASTM: P20, ASTM: P20+Ni (DIN: 1.2738), ASTM: 420 (DIN: 1.2083), ASSAB: S136, ASTM: P21 (Ιαπωνία: ), ASTM: H13 (DIN: 1.2344, JIS: SKD61, ASSAB: 8407)

Τεχνικές παράμετροι:

Ιδιοκτησία Αξία
Συσκευασία Υποκαπνισμός-ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο
Μέγεθος

15*15cm*80*130cm

Επεξεργασία CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)
Πρότυπα 1. Το ακόνισμα του αληθινού στρογγυλού μανικιού οδηγών μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει τον αριθμό ανοίγματος και κλεισίματος των φορμών από 20%, να αποτρέψει τη θέση οδηγών από το τράβηγμα και να βελτιώσει τη ζωή υπηρεσιών της φόρμας. 2. Προσαρμοσμένο υλικό 50c, σκληρότητα HB=160-180. Υψηλότερη σκληρότητα, χαμηλότερο ποσοστό παραμόρφωσης, καλύτερο τέρμα και καλύτερη αντίσταση σκουριάς από το συνηθισμένο χάλυβα (σκληρότητα 140-170). 3. Ολόκληρο το σύνολο CNC χρήσης δοντιών βιδών διαδικασίας δοντιών εξώθησης, ομαλά δόντια βιδών, εύκολα να αποσυνθέσουν και να συγκεντρώσουν. 4. Το κεφάλι βιδών υποβάλλεται σε επεξεργασία με CNC τη βύθιση, το κατώτατο σημείο της τρύπας είναι επίπεδο, και η απόδοση κλειδώματος είναι καλύτερη. 5. Η τετραγωνική τρύπα βιδών σιδήρου υποβάλλεται σε επεξεργασία από CNC, με το καλό κατακόρυφο. 6. Η ανοχή πάχους πιάτων είναι +0-0.1mm. Προετοιμάστε τα προ-εξατομικεύσιμα εξαρτήματα για να κοντύνετε το χρόνο παραγωγής φορμών. 7. Εισαγόμενος εξοπλισμός: MAZAK, OKUMA, MORI SEIKI, MAKINO, με την ακριβή επαναλαμβανόμενη ανοχή προσδιορισμού θέσης και τρυπών και πλαισίων ακρίβειας 0.01mm και το αγαθό τελειώνουν. 8. Η χρησιμοποίηση του υψηλού σημείου εισήγαγε τα τέμνοντα εργαλεία (ελβετικό Sandvik και ιαπωνικός ΜΕΓΑΛΟΣ) για να βελτιώσει την ευθύτητα και την ακρίβεια των τρυπών και των πλαισίων και της ακρίβειας και του τέρματος της ολόκληρης επεξεργασίας της βάσης φορμών.
Υλικό 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53, ASTM: P20, ASTM: P20+Ni (DIN: 1.2738), ASTM: 420 (DIN: 1.2083), ASSAB: S136, ASTM: P21 (Ιαπωνία: ), ASTM: H13 (DIN: 1.2344, JIS: SKD61, ASSAB: 8407)
Αναφορά 1. Είναι η αναφορά από DXM μια φόρος-συμπεριλαμβάνουσα τιμή;● Ναι, η αναφορά DXM περιλαμβάνει το φόρο προστιθέμενης αξίας 13%. 2. Η αναφορά DXM περιλαμβάνει το φορτίο; ● Η αναφορά προϊόντων δεν περιλαμβάνει το φορτίο, και το φορτίο θα υπολογιστεί χωριστά προτού να επιβεβαιωθεί η διαταγή.
Χρώμα Χάλυβας
Επεξεργασία επιφάνειας Άλεση ακρίβειας, λείανση ακρίβειας
Επιλογή προϊόντων 1. Εκτός από την τυποποιημένη βάση φορμών, μπορούν άλλα προγράμματα επεξεργασίας να γίνουν για τα προϊόντα πλαισίων φορμών;● Τα ακόλουθα πρόσθετα προγράμματα επεξεργασίας μπορούν να γίνουν για τα προϊόντα βάσεων φορμών: Ο τύπος χάλυβα αλλαγής πιάτων αβ και πιάτων ώθησης, τραχιά (λεπτή) επεξεργασία πλαισίων, να κάνει λοξοτομή πλαισίων ακρίβειας, στρογγυλό πλαίσιο, πίσω βελόνα μέσω του πιάτου ώθησης, καρφίτσα ορίου, καθοδηγεί τη μετα αντιστροφή, τυποποιημένη βελόνα. Άκρη πιάτων (EGP), τυποποιημένο κοίλωμα φορμών κώδικα, λεπτό κοίλωμα φορμών κώδικα επιφάνειας εργασίας, τοπ τρύπα ραβδιών, δευτερεύουσα κλειδαριά (SIDELOCK), τοπ κλειδαριά (TOPLOCK), πλάγιος βοηθός θέσης οδηγών (TAPERBLOCK), ακροφύσιο αναρρόφησης. Τρύπα, σίδηρος κύβων κώδικα (ενότητα κλειδώματος). ● Εάν τα ανωτέρω προγράμματα επεξεργασίας δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με άμεσα.
Μορφή Προσαρμοσμένος

Εφαρμογές:

Τα πλαστικά μέρη φορμών, που κατασκευάζονται από DXM, είναι δημοφιλή μεταξύ των πελατών για υψηλό τους - ποιότητα και προσαρμοσμένη απλουστευμένη βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού τύπων λεπτή. Guangdong-βασισμένο DXM είναι ISO9001: το 2015 επικυρωμένο, και η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 1. Η τιμή του προϊόντος αναφέρεται σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις επεξεργασίας που παρείχατε. Το προϊόν συσκευάζεται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρεται στους οριζόμενους λιμένες από τη μεταφορά θάλασσας χρησιμοποιώντας τα εμπορευματοκιβώτια. Η μεταβλητή προσαρμοσμένη σειρά βάσεων φορμών από 15*15cm σε 80*130cm, και ο κανονικός χρόνος παραγωγής είναι 5-12 ημέρες. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από ποικίλες μεθόδους πληρωμής. DXM μπορεί επίσης να παρέχει τα τιμολόγια Φ.Π.Α. Η επιχείρηση έχει μια δυνατότητα ανεφοδιασμού 200 συνόλων το χρόνο. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο προϊόν περιλαμβάνουν 50c, ASTM: 1050, JIS: S50c, DIN: CK53, ASTM: P20, ASTM: P20+Ni (DIN: 1.2738), ASTM: 420 (DIN: 1.2083), ASSAB: S136, ASTM: P21 (Ιαπωνία: ), ASTM: H13 (DIN: 1.2344, JIS: SKD61, ASSAB: 8407). Το προϊόν εφαρμόζεται στις καθημερινές ανάγκες, τα παιχνίδια, τα καλλυντικά, τις ηλεκτρικές συσκευές, το ιατρικό εξοπλισμό, κ.λπ. Η αναφορά είναι φόρος-συμπεριλαμβάνουσα, και το φορτίο θα υπολογιστεί χωριστά προτού να επιβεβαιωθεί η διαταγή.

Προσαρμογή:

Ψάχνετε τα επί παραγγελία πλαστικά μέρη φορμών; Μην κοιτάξτε όχι πιό αργότερα. DXM είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής των πλαστικών μερών φορμών, που ειδικεύεται στους διάφορους τύπους πλαστικών φορμών, και με ISO9001: πιστοποίηση του 2015. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των προσαρμοσμένων υπηρεσιών, με τις ακόλουθες ιδιότητες προϊόντων:

 • Εμπορικό σήμα: DXM
 • Πρότυπος αριθμός: Προσαρμοσμένη απλουστευμένη βάση φορμών στοματικών συστημάτων νερού τύπων λεπτή
 • Θέση προέλευσης: Guangdong, Κίνα
 • Πιστοποίηση: ISO9001: 2015
 • Ελάχιστη ποσότητα διαταγής: 1
 • Τιμή: Η αναφορά σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις επεξεργασίας εσείς παρείχε
 • Λεπτομέρειες συσκευασίας: Όλα τα εξαγόμενα προϊόντα συσκευάζονται στα υποκαπνισμός-ελεύθερα ξύλινα κιβώτια και μεταφέρονται στους οριζόμενους λιμένες από τη μεταφορά θάλασσας χρησιμοποιώντας τα εμπορευματοκιβώτια.
 • Χρόνος παράδοσης: Μεταβλητή προσαρμοσμένη βάση φορμών: Σειρά 15*15cm-80*130cm κανονικός χρόνος παραγωγής 5-12 ημέρες
 • Όροι πληρωμής: Παρέχουμε μια πολύ διαφορετική σειρά των μεθόδων πληρωμής. Παρακαλώ εξηγήστε τις ανάγκες σας στο προσωπικό πωλήσεών μας. Μπορεί DXM να παρέχει τα τιμολόγια Φ.Π.Α; Όλες οι διαταγές μπορούν να τιμολογηθούν με τα ειδικά τιμολόγια Φ.Π.Α.
 • Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 290000 σύνολα/έτος
 • Εφαρμογή: Καθημερινές ανάγκες, παιχνίδια, καλλυντικά, ηλεκτρικές συσκευές, ιατρικός εξοπλισμός, κ.λπ.
 • Μέγεθος: 15*15cm*80*130cm
 • Συσκευασία: Υποκαπνισμός-ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο
 • Λογότυπο: Προσαρμοσμένος
 • Επεξεργασία: CNC κατεργασία (Mazak/Okuma/Mori Seiki/Makino, κ.λπ.)

Αφήστε DXM να παρέχει σε σας τα υψηλής ποιότητας και οικονομικώς αποδοτικά πλαστικά μέρη φορμών. Μας ελάτε σε επαφή με τώρα για περισσότερες λεπτομέρειες.

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Πλαστικές τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία μερών φορμών

Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα της τεχνικής υποστήριξης και της υπηρεσίας για τα πλαστικά μέρη φορμών μας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 • Σχέδιο και ανάπτυξη των μερών φορμών συνήθειας
 • Υποστήριξη για την ανίχνευση μηχανικών βλαβών και την επισκευή των υπαρχόντων μερών φορμών
 • Βοήθεια με την επιλογή και τη βελτιστοποίηση μερών φορμών
 • Καθοδήγηση σχετικά με τους βιομηχανικά τυποποιημένους και τις καλύτερες πρακτικές
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη βελτίωση διαδικασίας
 • Επιτόπια φορμάροντας υποστήριξη διαδικασίας

Προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιοτική τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία για τα πλαστικά μέρη φορμών τους.

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία

Τα πλαστικά μέρη φορμών συσκευάζονται και στέλνονται σύμφωνα με το μέγεθος, τη μορφή, και το βάρος τους. Τα μικρά μέρη συσκευάζονται στις πλαστικές τσάντες και τοποθετούνται στα κουτιά από χαρτόνι. Τα μεγαλύτερα μέρη συσκευάζονται στα ζαρωμένα κουτιά από χαρτόνι και τυλίγονται στο περικάλυμμα φυσαλίδων. Όλες οι συσκευασίες ονομάζονται με τον αριθμό μερών, την ποσότητα, και τον προορισμό.

Η ναυτιλία γίνεται μέσω ποικίλων μεταφορέων, ανάλογα με το μέγεθος της διαταγής και του προορισμού. Οι μικρές διαταγές στέλνονται συνήθως μέσω USPS, ενώ οι μεγαλύτερες διαταγές στέλνονται μέσω του UPS ή της Fedex.

FAQ:

.
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Wang
Τηλ.: : 18023207010
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)